Nascholingscentrum onderwijs

Als lerarenopleiding Kempen versterken we onze alumni en het volledige onderwijswerkveld door een breed professionaliseringsaanbod. Op die manier bouwen we verder aan kwaliteitsvol onderwijs.
Ons nascholingscentrum blijft daartoe inzetten op een onderbouwd aanbod waarin praktijkvoorbeelden die werken centraal staan. Elke navorming stimuleert leraren en schoolteams het onderwijs voor elke leerling te verbeteren. Leraren die levenslang leren, blinken uit. Hier gebeurt het!

Ontdek binnenkort ons nascholingsaanbod voor 2023-2024!

Heb je vragen? Contacteer ons via donche@thomasmore.be of 014 50 81 60. .

Vormingen en studiedagen in de kijker

image.alt

Teamgerichte nascholingen

Op zoek naar

  • een thema voor een pedagogische studiedag?
  • een lesgever voor je teamgerichte vorming?
  • een traject op maat van je school?
lees meer
image.alt

Samen sterk starten!

Beginnende leraren empoweren op vlak van persoonlijke draagkracht en leiderschap: dat is ons doel. Samen sterk starten is een traject voor aanvangsbegeleiding in het leerplichtonderwijs georganiseerd door de lerarenopleidingen van Thomas More in Geel, Turnhout en Vorselaar.

meer lezen
image.alt

Start to Teach

Sta je net voor de klas in het secundair onderwijs? Proef je al van het lerarenberoep maar heb je nog geen lerarendiploma? Zit je met vragen rond het lesgeven? Dan is deze cursus zeker iets voor jou. 

meer lezen
image.alt

Focus op mens & maatschappij

Op vrijdag 17 november 2023 organiseren we een studiedag ‘Focus op mens & maatschappij' voor leraren van de 1ste en 2de graad secundair onderwijs.

lees meer
image.alt

Onderwijscafés in Vorselaar

Een spraakmakende én gezellige lezingenreeks op maat van onderwijsprofessionals op onze campus in Vorselaar.

lees meer
image.alt

Focus op didactiek 2023 - evaluatie?!

‘Focus op didactiek - evaluatie: hoe maak ik er werk van in mijn vak?’ vindt voor de 2de keer plaats op donderdagavond 4 mei 2023 op campus Geel.  Je wordt ondergedompeld in de boeiende en uitdagende onderwijspraktijk van het evalueren voor je eigen vak/studiedomein. 

lees meer