Campus De Nayer

Campus De Nayer

Campus De Nayer is dé technologiecampus bij uitstek. Gelegen tussen Antwerpen en Brussel en vlakbij Mechelen. Naast de fiets-o-strade, op wandelafstand van het station en prima bereikbaar met de auto. De campus heeft een rijke traditie in technologische opleidingen (Thomas More) en ingenieursopleidingen (KU Leuven) met een reputatie tot ver buiten de regio. Reken daar nog 12.000 vierkante meter hoogtechnologische laboratoria, een autotechnologisch centrum én een lascentrum bij en je begrijpt meteen waarom al dat jong technologiegeweld voor De Nayer kiest. 

Jaarlijks komen meer dan 230 bedrijven langs op de jobbeurs om laatstejaars te rekruteren en voorlaatstejaars bachelor- en masterproeven aan te bieden.

Ook de hoogtechnologische laboratoria van vzw Product Certificatie Centrum Labo De Nayer zijn op de campus gevestigd.

Omwille van de uitstekende bereikbaarheid en de moderne faciliteiten wordt de campus regelmatig gebruikt door bedrijven en organisaties voor bijscholingen, opleidingsdagen, congressen, studiedagen, productvoorstellingen, examens ...

Follow Campus De Nayer on Facebook and Instagram

Reception Campus De Nayer
T +32 15 31 69 44

Address

Jan De Nayerlaan 5
2860 Sint-Katelijne-Waver

Opening Hours

maandag
8.30 - 18 u.

dinsdag - donderdag 
8 - 18 u.

vrijdag
8 - 17.30 u.
Openingsuren vakantie

Hoe bereik je de campus?

Trein

Het is maar 600 m wandelen tot het station van Sint-Katelijne-Waver. De lessen worden ingepland in functie van de dienstregeling van de treinen.

Bus

De halte Goorboslei ligt op 140 m van de campus.

Fiets

Er is een ruime fietsenstalling op de campus. Huur je (elektrische) fiets via stuvo.

Auto

Er is een ruime parking op de campus met meer dan 450 plaatsen. Je kan natuurlijk ook op zoek gaan naar een carpoolpartner.

Educations on this campus

Op Campus De Nayer vind je vier bacheloropleidingen van Thomas More: Autotechnologie, Elektromechanica, Elektronica-ICT en Ontwerp- & Productietechnologie. Daarnaast heb je nog vijf graduaatsopleidingen Elektromechanische Systemen, Programmeren, Internet of Things, Systeem- en Netwerkbeheer en Voertuigtechnieken, twee Engelstalige bacheloropleidingen Automotive Technology, Electronics-ICT en een postgraduaat Lastechnoloog.

Bovendien organiseert de KU Leuven op Campus De Nayer de masteropleidingen Industrieel Ingenieur en een master-na-master in Welding Engineering.

 
12.000
m2 lab space

Info Moments at Thomas More

Visit us during one of our open campus days or learn more about the courses on an infoday.

24 June
Saturday 10h - 15h
6 September
Wednesday 18h - 21h

Alles voor (toekomstige) studenten

Naast opleidingen biedt Thomas More een hele waaier aan extra voorzieningen. Zoek je een kot? Doe je aan topsport? Leef je met een functiebeperking? Heb je het financieel wat moeilijker? ... Ontdek waarmee wij jou kunnen helpen!

Onderzoek op deze campus

Binnen de hogeschool doen we aan praktijkgericht onderzoek. Klik hier voor meer informatie over onderzoek bij Thomas More. Ben jij op zoek naar expertise binnen een bepaald thema? Je vindt de contactgegevens terug per expertisecentrum en thema.

Op Campus De Nayer werken we actief aan volgende onderzoekthema's:

Smart tech & design

  • Embedded & ICT systems
  • Sustainable Design & Manufacturing
  • Industry 4.0
  • Future Mobility
 

Faciliteiten op deze campus

Honger of gewoon zin in een schnabbel en een babbel? Het studentenrestaurant is alle dagen open van 8 tot 16 uur. Een plek om te werken of studeren?

In het Studielandschap kan je elke dag terecht om individueel of in groep aan opdrachten te werken.

Een laptop ontlenen kan je in de mediatheek en audiovisueel materiaal reserveer je aan het onthaal.

Met de fiets naar de campus gekomen? Geen nood, er zijn douches aanwezig.

 

Een fiets huren?

Dat kan voor €40/semester!
meer info
thomasmore_fiets