Campus Vorselaar

Campus Vorselaar

Kies je voor Vorselaar? Dan kom je terecht op een prachtige campus in het groen, met een indrukwekkend leercentrum en state-of-the-art ICT-infrastructuur! Wat we je kunnen garanderen? Een gezellige sfeer, warme contacten én een close studenten- en kotleven. Samengevat: Vorselaar is niet alleen het grootste onderwijsdorp, maar ook het plezantste studentendorp van Vlaanderen!

 

Follow Campus Vorselaar on Facebook

Onthaal Campus Vorselaar
T +32 14 50 81 60

Address

Lepelstraat 2
2290 Vorselaar

Opening Hours

maandag - donderdag
8 - 17 u.

vrijdag
8 - 16 u.

Openingsuren vakantie

Hoe bereik je de campus?

trein

Het station van Herentals ligt niet veraf en heeft vlotte treinverbindingen! Spring daar op de bus en je bent zo bij ons.

bus

De bushalte Vorselaar Dorp ligt op 50 m van de campus.

fiets

Zwier je fiets in onze overdekte fietsenstalling (droog!) en duik de douche in (nat!). Geen fiets? Huur een (elektrische) fiets bij stuvo.

auto

Gratis parking op Parking Oostakker of Parking Nieuwstraat (3 min. wandelen). Nog een plaatsje vrij in je auto?  Vind hier een carpool-maatje.

Educations on this campus

Campus Vorselaar is de onderwijscampus van Thomas More. Je kan er terecht voor de bacheloropleidingen Leraar Kleuter-, Lager en Secundair Onderwijs en het postgraduaat Mentor in stage en aanvangsbegeleiding.

Het Donche-navormingscentrum organiseert nascholingen rond diverse thema's voor leerkrachten uit het werkveld.

803
studenten op deze campus

Info Moments at Thomas More

Visit us during one of our open campus days or learn more about the courses on an infoday.

24 June
Saturday 10h - 15h
6 September
Wednesday 18h - 21h

Alles voor (toekomstige) studenten

Naast opleidingen biedt Thomas More een hele waaier aan extra voorzieningen. Zoek je een kot? Doe je aan topsport? Leef je met een functiebeperking? Heb je het financieel wat moeilijker? ... Ontdek waarmee wij jou kunnen helpen!

Onderzoek op deze campus

Het onderzoek op Campus Vorselaar focust op het thema "Futureproof education". 

Binnen de hogeschool doen we aan praktijkgericht onderzoek. Klik hier voor meer informatie over onderzoek bij Thomas More. Ben jij op zoek naar expertise binnen een bepaald thema? Je vindt de contactgegevens terug per expertisecentrum en per thema.

Faciliteiten op deze campus

Honger of gewoon zin in een schnabbel en een babbel? Het studentenrestaurant is alle dagen open van 8 tot 15 uur. Een groene omgeving, zowel outdoor als indoor. De Serre, ons gloednieuwe leer- en werkcentrum, baadt in het groen. Je kunt er snuisteren in boeken, zoeken in digitale catalogi, lessen voorbereiden, (samen) aan opdrachten werken. En dat terwijl de natuur naar binnen getrokken wordt. Yep, een green space die rust geeft én je energie boost. Een hart voor onderwijs? Ontmoet elkaar op onze spraakmakende en drukbezochte Onderwijscafés. Inspirerende sprekers praten je tussen pot en pint bij over actuele thema’s. Open je blik op de wereld en op het onderwijs! 

Een fiets huren?

Dat kan voor €40/semester!
meer info
thomasmore_fiets