Campus Kruidtuin

De Mechelse Vesten worden heringericht met eenrichtingsverkeer voor auto’s. Kom je met de wagen naar één van onze campussen? Ontdek op deze routeplanner de handigste manier om de campus te bereiken.

Campus Kruidtuin

Campus Kruidtuin is  een op en top ervaringsgerichte campus waar onderwijs centraal staat: we leiden er de leerkrachten kleuter-, lager en secundair onderwijs van de toekomst op. Het leercentrum, het juniorfablab, het I-lab, het zwiebelbos en het kleuterlabo zijn er de ultieme plekjes voor studenten om gewoon wat te chillaxen of om (samen) te werken aan projecten en opdrachten. Dankzij onze unieke infrastructuur krijg je de kans om ‘het vak’ in een veilige omgeving te leren.

Mechelen is hip en happening. Een stad op studentenmaat. De campus is centraal en tegelijk heel erg rustig gelegen, midden in het Kruidtuinpark en op wandelafstand van de winkelstraten. Met een cappuccino on the go van het station naar de campus. Na je examen lunchen in de zon en nog eventjes langs de winkel. Terug het leercentrum in om te studeren, boeken snel afzetten op kot en je kunt vertrekken om te gaan feesten! In Mechelen is alles dichtbij. #2800love, inderdaad!

Follow Campus Kruidtuin on Facebook

Onthaal - Campus Kruidtuin
T +32 15 36 91 00

Address

Lange Ridderstraat 44
2800 Mechelen

Opening Hours

maandag - vrijdag
7 - 19 u.
Voor 8 u. en na 17.30 u. toegang met studentenkaart

dinsdag
7 - 22.30 u.

zaterdag
8 - 17 u. (toegang met studentenkaart)

Aangepaste openingsuren

Hoe bereik je de campus?

trein

De campus ligt op 750 m van het station Mechelen en op 800 m van het station Mechelen-Nekkerspoel.

bus

De halte Zandpoortvest ligt op 400m van de campus.

fiets

Er is een ruime overdekte fietsenstalling aan de campus. Huur je (elektrische) fiets via stuvo.

auto

Je kunt kiezen voor de betalende parking op de Zandpoortvest of voor de gratis parking op het Douaneplein op 800 m van de campus. Je kan natuurlijk ook op zoek gaan naar een carpoolpartner.

Educations on this campus

Op Campus Kruidtuin vind je drie bacheloropleidingen: Leraar Kleuter-, Lager of Secundair Onderwijs. Ook de graduaatsopleiding Educatief Graduaat Secundair Onderwijs kan je hier volgen.

In het vormingscentrum LEON ontvangt Thomas More op Campus Kruidtuin jaarlijks honderden leerkrachten voor de meest diverse bijscholingen.

1.150
students on this campus

Info Moments at Thomas More

Visit us during one of our open campus days or learn more about the courses on an infoday.

11 March
Saturday 10h - 15h
22 April
Saturday 10h - 15h
24 June
Saturday 10h - 15h

Alles voor (toekomstige) studenten

Naast opleidingen biedt Thomas More een hele waaier aan extra voorzieningen. Zoek je een kot? Doe je aan topsport? Leef je met een functiebeperking? Heb je het financieel wat moeilijker? ... Ontdek waarmee wij jou kunnen helpen!

Onderzoek op deze campus

Op Campus Kruidtuin werken we actief aan het onderzoeksthema "Futureproof education".

Binnen de hogeschool doen we aan praktijkgericht onderzoek. Klik hier voor meer informatie over onderzoek bij Thomas More. Ben jij op zoek naar expertise binnen een bepaald thema? Je vindt de contactgegevens terug per expertisecentrum en thema.

  Faciliteiten op deze campus

  Honger of gewoon zin in een schnabbel en een babbel? Het studentenrestaurant is dagelijks open tussen 9 en 15 uur. Een plek om te werken of studeren? In het leercentrum kan je elke dag terecht om (samen) te werken aan projecten en opdrachten, ook op zaterdag! Met de fiets naar de campus gekomen? Geen nood, er zijn douches aanwezig.

  Studenten van Campus Kruidtuin kunnen ook terecht in het studentenrestaurant en leercentrum op Campus De Vest

  Een fiets huren?

  Dat kan voor €7/maand!
  meer info
  thomasmore_fiets