Toegepaste Psychologie | Proeven, kijken, luisteren

Ontdek hier of toegepaste psychologie jou op het lijf geschreven staat. Neem eens een kijkje op onderstaande pagina, beluister de TeP-talks, proef van wat deze opleiding te bieden heeft!

Hoe zit het met ... je love voor de opleiding TP?

Je staat voor een cruciale beslissing in je leven: je studiekeuze! Het is van groot belang dat je een opleiding kiest waar je hart naar uitgaat. Dat je terecht kwam op The Love Checker van toegepaste psychologie toont aan dat toegepaste psychologie je interesse gewekt heeft. Ga hier na of je jouw passie kwijt kunt in onze opleiding! 

Ontdek wat er leeft bij TP

Benieuwd wat je allemaal te wachten staat bij deze opleiding? Neem een kijkje op de Facebookpagina van Toegepaste Psychologie en blijf op de hoogte door de pagina te liken! Je kan ons ook terugvinden via Instagram.

Wat leer je zoal bij TP? Laat je inspireren!

Al gehoord van TED-talks? TED staat voor Technology, Entertainment, Design en is een jaarlijkse bijeenkomst waarin sprekers een presentatie geven in maximaal 18 minuten over allerlei onderwerpen. Wij bieden jullie graag onze TeP-talks aan. TeP staat voor Toegepast en Psychologisch. Docenten geven de "presentatie van hun leven" over hun expertisegebied. Dit zal je zeker boeien!
Om deze video te zien dien je advertentie-cookies te accepteren.

 

Maak kennis!

Kom kennismaken tijdens een opencampusdag, openlesmoment of een infosessie. 

Benieuwd hoe onze campus eruit ziet? Bekijk zeker onderstaand filmpje.