Opencampusdag starten in februari - 6 februari 2021

Ben je in september gestart met een opleiding, maar liep het niet zoals gepland?
Of ben je aan het werk, maar wil je een andere weg inslaan, al dan niet in combinatie met een job, een gezin of een uit de hand gelopen hobby?
Infodagen

​Wacht niet tot de start van het volgende academiejaar en neem in februari al een nieuwe start!

Op maandag 15 februari start het tweede semester. Wil jij dan ook starten aan je nieuwe opleiding of je nieuwe carrière? Check dan in voor onze Opencampusdag van zaterdag 6 februari. Tussen 10 en 14 uur staan onze docenten en studenten voor je klaar voor een babbel. Volg live infosessies, bekijk cursussen en brochures, vuur al je vragen op hen af ... en maak je keuze!

Verander van spoor binnen Thomas More

Studeer je al bij ons, maar wil je je graag inschrijven voor een andere Thomas More-opleiding? Hier vind je meer info over hoe je jezelf inschrijft.

Hé, hallo daar! We gooien al onze deuren (of als dat nog niet kan, onze online lijnen) met plezier voor je open! 

Naast alle informatie over elke opleiding is er ook hulp bij het maken van een juiste studiekeuze.
Binnenkort kan je hier registreren voor deze dag.

En ondertussen... 

Studeren combineren met een job of een gezin

Wil jij vooruit in het leven? Bij Thomas More kan je werken en studeren vlot combineren! Met je job, je gezin, je zotte plannen. Kortom, met het volle leven. Je kan kiezen uit tal van flexibele opleidingen: bachelors, graduaten, banaba’s, postgraduaten ... Voor elk wat wils. Studeren waar en wanneer het jou past, ‘s avonds of in het weekend, op de campus, op je werkplek of van thuis uit. Jij studeert, wij zorgen voor de juiste omkadering.

We heten je ook van harte welkom op onze online opencampusdag! Registreer je bij de basisopleiding en ontvang je toegangslink tot de Open Campusdag waar je kan chatten met een trajectbegeleider en ontdekken hoe onze flexibele trajecten kunnen afgestemd worden op jouw persoonlijke situatie.

Neem alvast een kijkje!

Een voorproefje van het leven en sfeer op onze campussen? Klik hieronder op de campus waar jij wil gaan studeren!

antwerpen

 

denayer

geel

 

lier

mechelen

 

turnhout

vorselaar

   

Schrijf je in!

Ben jij al helemaal overtuigd en kan je niet wachten om te starten bij Thomas More? Dan kan je online inschrijven en jouw plekje in onze opleiding reserveren!

Andere infomomenten

Bekijk het overzicht.

06
February
Saturday
10:00
14:00