Check nu in voor jouw opleidingstoer!

Kom jouw campus bekijken en ontdek de mooiste plekjes én geheimen van jouw opleiding, met ervaren gids, in alle veiligheid. Boek nu!
Infodagen

Ben je geïnteresseerd in een opleiding en wil je met eigen ogen zien waar je straks terechtkomt en wat daar te zien en te doen valt? Dat is logisch en dat kán.

Maak nu een afspraak voor een rondleiding in een klein groepje langs alle bezienswaardigheden van de opleiding en de campus: les- en praktijklokalen, labo’s, skillslabs, leercentra, studentenrestaurants, sportterreinen enz. Je gids is een ervaren docent of student die je ook een pak nuttige informatie kan geven over de opleiding zelf.

Je boekt dus niet enkel een rondje campus, maar ook een rondje opleiding, zodat jouw bezoekje een perfecte, superveilige en superpersoonlijke aanvulling is op onze Online Opencampusavond van 2 september.

Alles veilig? Check! Rustig rondkijken? Check! Tekst en uitleg? Check!  Een babbel over de opleiding? Check!

Dus waar wacht je nog op? Inchecken maar! Gezien en goedgekeurd? Als je dat wenst, kan je meteen ter plaatse inschrijven voor jouw opleiding en jouw studentenleven.

Boek jouw opleidingstoer

  1. Kies een tijdstip voor jouw opleidingstoer
  2. Breng max. 1 reisgenoot mee (ma of pa, vriend of vriendin …)
  3. Ontsmet je handen bij het binnenkomen
  4. Draag een mondmasker
  5. Hou 1,5 meter afstand

De rondjes duren max. 1 uur, in groepjes van max. 10 personen en de gids.

Reserveer jouw opleidingstoer!

Heb je vragen over studiegeld, toelage of beurs ... ?  Over vervoer of op kot gaan?  Wil je graag studeren op maat? Hiervoor kan je een individuele afspraak maken met studentenvoorzieningen (stuvo).

01
September
-
19
September
Tuesday
-
Saturday