Netwerken | Z15300 | 3 STP | NL

Als ondernemer (in spé) is netwerken een cruciale vaardigheid. In het vak netwerken leer je hoe je een netwerk -online én offline- uitbouwt, wat relevante kanalen zijn, hoe je een personal brand uitbouwt en wat het belang is van netwerkevents. En vooral, je bouwt gericht aan je eigen netwerk!

 

Wat

Via 4 avondworkshops krijg je de nodige handvaten aangereikt om je netwerk doelgericht uit te bouwen. Daarna ga je zelf aan de slag en neem je deel aan  4  zelfgekozen online netwerk events en 4 offline netwerkt events waarop je reflecteert in een werkstuk en tijdens een terugkommoment.

Doelen


Je hebt inzicht in je bestaande netwerk.
Je kan reflecteren op je ambities, en in functie daarvan gerichte netwerkactiviteiten plannen
Je durft actief professionals te benaderen en jouw verhaal/project te pitchen op een event
Je hebt inzicht in de complementariteit tussen online en offline netwerkactiviteiten en begrijpt de toegevoegde waarde ervan


Inhoud

Er worden 4 workshops aangeboden door externe specialisten: we starten met een workshop Personal Branding gegeven door Rik Brabants van tsjakaa om vervolgens in de wondere wereld van het Netwerken te stappen onder toezicht van onze eigen Thomas More Directeur Stijn Coenen en Director of Corporate Relations van Voka: Tine Horsten.
Daarnaast volgen er nog workshops rond LinkedIn en Pitching.
Je gaat zelf aan de slag door deel te nemen aan zelfgekozen online en offline netwerk events waarop je reflecteert in een werkstuk (portfolio) en tijdens een terugkommoment.

Timing

Opgelet: dit vak is een jaar OPO!

Workshops:

4 oktober 2022: Personal branding
11 oktober 2022: Netwerken
8 november 2022: LinkedIn
13 december 2022: Internationaal ondernemen met Goitom Tegegn Admasu
15 februari 2023: Pitching

Portfolio info op 15 maart 2023 en feedback op 19 april 2023

Inschrijven

Klik hier

Lucie Somers
T +32 493 65 96 25