ICE Events

Laat je inspireren. Kom luisteren naar verhalen. Let the magic in! We organiseren een waaier van events die je zullen triggeren om meer te weten te komen over ondernemerschap, creativiteit en innovatie.

Ben jij student aan Thomas More? Check dan zeker de pagina van ICE Cube op het studentenportaal. Je vindt er onze agenda terug met de eerstvolgende activiteiten.

Nacht van de Ondernemende Studentnvdos

ICE Cube daagt elk jaar studenten uit tijdens de Nacht van de Ondernemende Student. Studenten krijgen 's avonds een challenge van een bedrijf. Ze worden eerste ondergedomeld in brainstormtechnieken, om vervolgens de eerste stapjes in een business model canvas te zetten, om dan in de vroege uurtjes hun pitch klaar te stomen. 's Ochtends pitchen de teams alsof hun leven ervan hangt en gaat de winnaar met een mooie prijs aan de haal.  

 

ICE Talks

Met de ICE talks laten we alle studenten van dichtbij, of ietsje verder af, kennis maken met ondernemerschap. We laten er (jonge) ondernemers aan het woord, die je kunnen prikkelen en enthousiasmeren en je misschien net dat extra duwtje in de rug geven. Er is ook ruimte om een boekhouder aan het woord te laten, iemand die jou kan ondersteunen met je financieel plan, of de mensen van een startersloket. Kortom, voor elk wat wils! Hopelijk zien we jou snel! Deze talks gaan online door. 

Donut Hackathon 

Corona leerde ons dat er ook online een hele waaier van mogelijkheden is voor de ondernemende student. In maart organiseren we een donut hackathon, die vertrekt vanuit een duurzame ontwikkeling. We gaan een hele dag aan de slag met een uitdaging van een bedrijf, belangrijk daarbij is dat we het duurzame kader van de donut economy niet uit het oog verliezen! Nog nooit online tot een weergaloos idee gekomen? Welkom!

More ICE Awards

Bij Thomas More hebben we oog voor iedereen met ICE-talent. Meer nog, je kan met jouw project een More ICE Award én mooie prijzen winnen voor jezelf en voor jouw opleiding. Heb jij een innovatief of creatief project uitgewerkt binnen je opleiding? Of werk je aan je eigen idee of onderneming? Begin al maar te dromen van die €250, dat advies op maat én die professionele video waarin jouw project en jouw opleiding centraal staan! Meer weten? Check onze projectsite

 

Marc Clerkx
Contactpersoon campussen Geel, Lier, Turnhout, Vorselaar
T + 32 (0)496 24 39 08