Online Opencampusavond | woensdag 2 september

Infodagen

​Hé, hallo daar! We gooien online alle lijnen weer voor je open! 

Vanaf woensdag 2 september 's morgens is onze opleidingsbeurs weer  volledig open. Je kan dan op al onze standen al eens een kijkje nemen. Tussen 18 en 21 uur zijn de standen bemand en kan je via de chat vragen stellen. Naast alle informatie over elke opleiding is er ook online hulp bij inschrijvingen en hulp bij het maken van een juiste studiekeuze.

Registreer en ontvang je toegangslink!

Heb je vragen over studiegeld, toelage of beurs ... ?  Over vervoer of op kot gaan?  Wil je graag studeren op maat? Hiervoor kan je ook op de Opencampusavond terecht, of je kan alvast een afspraak maken met studentenvoorzieningen (stuvo)!

Check ook in voor een echt campusbezoek en een live opleidingstoer!

Ben je geïnteresseerd in een opleiding en wil je met eigen ogen zien waar je straks terechtkomt en wat daar te zien en te doen valt? Dat is logisch en dat kán.

 • Na de zomer, van maandag 17 augustus tot dinsdag 1 september, zijn er geleide opleidingsrondjes.

Je kan een afspraak maken voor een rondleiding in een klein groepje langs alle bezienswaardigheden van de opleiding en de campus. Je gids is een ervaren docent of student die je ook een pak nuttige informatie kan geven over de opleiding zelf. Je boekt dus niet enkel een rondje campus, maar ook een rondje opleiding.

Inchecken maar!  Boek hier jouw opleidingstoer.

Iedereen welkom!

En pas op: je hoeft niet pas afgestudeerd te zijn in het middelbaar hoor! Iedereen die een opleiding zoekt, om te starten, om erbij te doen, om te specialiseren, om je positie op de arbeidsmarkt te verbeteren of om helemaal te herbeginnen, ... kan bij ons terecht. Bij Thomas More kan je voltijds en deeltijds studeren, in het Nederlands en in het Engels, kan je  ook  werken en studeren vlot combineren! Met je job, je gezin, je zotte plannen. Kortom, met het volle leven. Je kan kiezen uit tal van flexibele opleidingen: bachelors, graduaten, banaba’s, postgraduaten ... Voor elk wat wils. Studeren waar en wanneer het jou past, ‘s avonds of in het weekend, op de campus, op je werkplek of van thuis uit. Jij studeert, wij zorgen voor de juiste omkadering.

Dus denk eraan: iedereen met een kleine of grote opleidingsvraag  die wij kunnen beantwoorden, is op 2 september van harte welkom! 

Schrijf je in!

Ben jij al helemaal overtuigd en kan je niet wachten om te starten bij Thomas More? Dan kan je online inschrijven en jouw plekje in onze opleiding reserveren!

   Neem alvast een kijkje!

   Snuif hier alvast de sfeer op van onze infodagen

   Een voorproefje van het leven en sfeer op onze campussen? Klik hieronder op de campus waar jij wil gaan studeren!

   antwerpen

    

   denayer

   geel

    

   lier

   mechelen

    

   turnhout

   vorselaar