Campus Sint-Andries

Campus Sint-Andries

Campus Sint-Andries is gevestigd in hartje Antwerpen. Deze campus was tot in de jaren ’80 het hoofdkwartier van de Gazet Van Antwerpen. Nu herbergt de campus heel wat opleidingen van Thomas More: de bachelor logopedie en audiologie, graduaatsopleidingen in business en technologie en verschillende avond- en dagopleidingen tot leerkracht secundair onderwijs. De campus zit dus vol leven, net zoals de hele wijk Sint-Andries.

Vlak bij de altijd bruisende Groenplaats en Nationalestraat, makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, en vol met unieke winkels, pleintjes, restaurants en koffiebars. Heel de wijk Sint-Andries is trouwens een Smart Zone, boordevol technologie om het openbare leven in de stad leefbaarder te maken. En als je echt smart wil zijn, vind je alles wat je nodig hebt op de campus met goed uitgeruste leslokalen, een studentenrestaurant, een leercentrum, en zelfs een gezellig dakterras en een keldercafé.

Onthaal Campus Sint-Andries
T +32 3 432 40 40

Address

Sint-Andriesstraat 2
2000 Antwerpen

Opening Hours

maandag, dinsdag, donderdag: 7 - 21u.
woensdag: 7 - 19u.
vrijdag: 7 - 18u.

Secretariaat
maandag - vrijdag: 8 - 17u.

Openingsuren vakantie

Hoe bereik je de campus?

trein

Vanuit station Antwerpen-Centraal of Antwerpen-Berchem neem je vlot de bus, tram of fiets tot aan de campus.

bus

De campus ligt op wandelafstand van de belangrijkste bus- en tramlijnen.

fiets

Er is een fietsenstalling op de campus. Je kan ook gebruik maken van deelfietsen. Meer info op Slim naar Antwerpen of bij stuvo.

auto

Klik hier voor parkeermogelijkheden nabij de campus of ga op zoek naar een carpoolpartner.

Educations on this campus

Op Campus Sint-Andries organiseren we de bacheloropleiding Logopedie en Audiologie. Daarnaast zijn er vier graduaatsopleidingen die hier hun uitvalsbasis hebben: Accounting Administration, Marketing- en CommunicatiesupportTransport en Logistiek en Programmeren. Leraar worden kan ook! Op Campus-Sint Andries kan je kiezen uit drie lerarenopleidingen: Bijzondere Leermeester Islamitische Godsdienst, Educatief Graduaat Secundair Onderwijs en Verkorte Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs.

930
studenten op deze campus

Info Moments at Thomas More

Visit us during one of our open campus days or learn more about the courses on an infoday.

22 April
Saturday 10h - 15h
24 June
Saturday 10h - 15h
6 September
Wednesday 18h - 21h