Communicatiemanagement

Professionele bachelor

Branding & Advertising, Event & Experience, PR & Woordvoerder, Digitale Media Manager

Goede communicatie staat of valt met mensenkennis. Inzicht in de markt, strategisch denken én creativiteit. Of het nu als toekomstige Digitale Media Manager is, als reclametijger, Eventmanager, in Public Relations of als Woordvoerder. Jij proeft er bij ons allemaal van!

Jij wil anderen inspireren en overtuigen

Als communicatiespecialist ben je een storyteller: je helpt organisaties om hun verhaal op de meest effectieve manier over te brengen, in woorden en beelden. Je leert de bedrijfsfilosofie en -strategie begrijpen, en verpakt die in een boeiend verhaal. Je creëert een overtuigende beleving voor je doelgroep: dat kan een opvallende reclamecampagne zijn, een uniek event, een sterke PR-campagne, een memorabele digitale boodschap … Een storyteller converseert permanent en flexibel met de doelgroep: je haakt in op de actualiteit, je bent op de hoogte van de nieuwste trends, je bent voor iedereen en overal zichtbaar en aanspreekbaar, online en offline. Bovendien weet je anderen te inspireren om jouw verhaal door te vertellen. Via Twitter en andere sociale media, aan tafel met vrienden en familie. Je bent ook vertrouwd met de communicatiekracht van nieuwe technologieën zoals artificiële intelligentie en virtuele realiteit. En belangrijk: communiceren doe je als team. In praktijkgerichte projecten, workshops en expert classes leer je naadloos in team samenwerken.

Brede waaier aan keuzes

Vanaf dag één dompelen we je onder in de praktijk! In de eerste en tweede fase zorgen we voor een brede communicatiebasis, mét ruimte om je eigen parcours uit te stippelen. Zo ontdek je stapsgewijs waar jouw passie ligt. En ben je optimaal voorbereid om in de derde fase te kiezen voor een van onze vijf trajecten. 
Alle rollen probeer je uit. Zo leer je jouw eigen talenten kennen. En ook internationaal kan je vele kanten uit. In uitwisselingen en conferenties, maar ook als opleiding. Meteen in het Engels starten? Let’s go: check International Communication & Media

Vijf unieke specialisaties

Uniek in Vlaanderen! Kijk achter de schermen van kleine en grote events zoals Tomorrowland bij Event, Concept en Organisatie. Duik in Instagram en Google Analytics bij Digital Media Management. Of zet merken op de kaart bij Branding & Advertising. Rad van tong, scherpe pen en geen schrik voor het grote publiek? Laat de Woordvoerder in jou ontwaken of leer hoe je een organisatie kunt laten schitteren bij Public Relations.
Ontdek onze vijf unieke expert tracks: Digitale Media Manager, Branding & Advertising, Event & Experience, Public Relations én Woordvoerder.
Klik hier voor een overzicht van het programma.

Klaar voor jouw verhaal?

Je volgt les op de vernieuwde mediacampus in Mechelen. Hier stomen we je klaar voor de steeds sneller evoluerende wereld van media en communicatie. Op één plek krijg je een unieke waaier aan specialisaties én vervolgmogelijkheden. 
Schrijf je nu in, stel je vraag aan ann.vandamme@thomasmore.be óf kom naar een van onze infodagen!

Follow the programme Communicatiemanagement on Facebook

Scroll down for more information

Welke specialisatie kies jij?

Keuzetraject

Digital Media Manager

Voltijds (dag)
Afstudeerrichting

Event, Concept en Organisatie

Voltijds (dag)
Keuzetraject

Public Relations

Voltijds (dag)
Keuzetraject

Branding & Advertising

Voltijds (dag)
Keuzetraject

Woordvoerder

Voltijds (dag)
Professionele bachelor

Communicatiemanagement in verkort traject

Verkort
Ann Van Damme
Opleidingsmanager
Lieven Van Hoe
Studietrajectbegeleider

Info Moments at Thomas More

Visit us during one of our open campus days or learn more about the courses on an infoday.

6 March
Saturday 10h - 14h
24 April
Saturday 10h - 14h