Communicatiemanagement

Professionele bachelor

Ga voor Branding & Advertising, Event & Experience, Public Relations, Woordvoerder of Digitale Media Manager

Jij wil anderen inspireren en overtuigen

Als communicatiespecialist ben je een storyteller: je helpt organisaties om hun verhaal op de meest effectieve manier over te brengen, in woorden en beelden. Je leert de bedrijfsfilosofie en -strategie begrijpen, en verpakt die in een boeiend verhaal. Je creëert een overtuigende beleving voor je doelgroep: dat kan een opvallende reclamecampagne zijn, een uniek event, een sterke pr-campagne, een memorabele digitale boodschap …

Een storyteller converseert permanent en flexibel met de doelgroep: je haakt in op de actualiteit, je bent op de hoogte van de nieuwste trends, je bent voor iedereen en overal zichtbaar en aanspreekbaar, online en offline. Bovendien weet je anderen te inspireren om jouw verhaal door te vertellen. Via Twitter en andere sociale media, aan tafel met vrienden en familie. Je bent ook vertrouwd met de communicatiekracht van nieuwe technologieën zoals artificiële intelligentie en virtuele realiteit. En belangrijk: communiceren doe je als team. In praktijkgerichte projecten, workshops en expert classes leer je naadloos in team samenwerken.

Vijf unieke specialisaties

Uniek in Vlaanderen! Specialiseer je in een van onze vijf keuzetrajecten. Kijk achter de schermen van kleine en grote events zoals Tomorrowland bij Event & Experience. Duik in Instagram en Google Analytics bij Digital Media Management. Of zet merken op de kaart bij Branding & Advertising. Rad van tong, scherpe pen en geen schrik voor het grote publiek? Laat de Woordvoerder in jou ontwaken. Of leer hoe je een organisatie kunt laten schitteren bij Public Relations.

Follow us!Facebook

Scroll down for more information

Welke specialisatie kies jij?

Keuzetraject

Digital Media Manager

Voltijds (dag)
Afstudeerrichting

Event, Concept en Organisatie

Voltijds (dag)
Keuzetraject

Public Relations

Voltijds (dag)
Keuzetraject

Branding & Advertising

Voltijds (dag)
Professionele bachelor

Communicatiemanagement in verkort traject

Verkort
Keuzetraject

Woordvoerder

Voltijds (dag)
Ann Van Damme
Ann Van Damme
Opleidingsmanager
Voor al je vragen over de opleiding.
lieven
Lieven Van Hoe
Studietrajectbegeleider
Voor al je vragen over een aangepast traject.