Run like a Teacher – expect to run more

Samen lopen tegen kanker
Training

Op dinsdag 18 december organiseert de Lerarenopleiding van Thomas More in Mechelen een warm en verwarmend loopevent. Een gezellige sponsorloop waar samenzijn en elkaar aanmoedigen de doelen zijn. Dit alles voor Kom op tegen Kanker, in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel. Run like a Teacher goes Warmste Week!

Voor wie?

Voor iedereen die voor Kom op tegen Kanker zijn of haar beste beetje wil voorzetten. Geoefende sporters kunnen kiezen voor een heuse kilometervretercross, maar 2 kilometer (de minimumafstand) is al voldoende om gesponsord te worden.

Individueel

Je betaalt €5 inschrijvingsgeld per persoon. Daarbovenop betaal je €5 voor de eerste 2 kilometer. Je kan je laten sponsoren per bijkomende 2 km. Hoe meer sponsors je vindt, hoe meer centjes je inzamelt. Tijdens het event krijg je bij elke gelopen rondje een stempel. Zo kan je nadien aan je sponsors laten zien hoeveel je effectief gelopen hebt. Je betaalt op voorhand bij de inschrijving.

In team

In een team van 5 lopers geldt hetzelfde als hierboven, alleen heb je als running team vijf keer zoveel plezier en maak je kans op échte Thomas More loop-T-shirts!

Praktisch

Op dinsdag 18 december om klokslag 12 uur geven we het feestelijk startschot in het Kruidtuinpark naast Campus Kruidtuin in Mechelen. Om 14u sluiten we af. Je kan dus proberen om in die 2 uur zoveel mogelijk maar zeker zo aangenaam mogelijk te lopen. Voor en na het event kan je je omkleden en is er douche-mogelijkheid in de polyvalente zaal op Campus kruidtuin.

WIN TOFFE PRIJZEN
Voor de leukst verklede deelnemer(s), de verste loper & de best gesponsorde voorzien we leuke prijzen!

LEUK OM TE WETEN
Decathlon sponsort met o.a. een startboog en échte rugnummers. Wij zorgen voor verzekering voor alle deelnemers. Tijdens het event staat er een kerstmarkt met snacks en drank én muzikale animatie. Gezelligheid verzekerd! Kom dus mee lopen voor het goede doel.

BEREID JE VOOR MET DE STUDENTENRAAD!
De lokale StudentenRaad van de lerarenopleiding organiseert Start2Run-trainingen voor alle studenten en docenten van Thomas More die zich willen voorbereiden op de sponsorloop. Je kan een training volgen voor beginnende lopers of voor gevorderde lopers, elke dinsdagmiddag tussen 12u en 13u. We verzamelen in de cafetaria van Campus Kruidtuin. Schrijf je in voor deze trainingen via deze link!

Schrijf je in!

Inschrijven doe je via deze link en kan tot en met 11 december 2018. Vermeld of je per team of alleen inschrijft.

Meer weten?

Docenten | Niomi Kelly en Bea Bossuyt

Run like a Teacher is een actie voor Kom op tegen Kanker.

Related images

18
December
Tuesday
12:00
14:00
Campus Kruidtuin & Kruidtuinpark, Mechelen