Media en Entertainment Business

Overzicht van de trajecten tot de professionele bachelor Media en Entertainment Business

Jij hebt een passie voor media én een neus voor business


Heb jij - net zoals wij - een boontje voor de media- en entertainmentsector? Wil je kunnen meedraaien in zo’n flitsende wereld, die om de haverklap verandert? Draai jij je hand niet om voor een innovatie of twee? Wat de consument van vandaag wil, dat heb jij al lang begrepen. Tv-kijken doen we heel anders dan vijf jaar geleden. Iedereen wil media gebruiken waar, wanneer en hoe hij wil. Op die trend inspelen, daar is het jou om te doen.

Hoe werkt een mediabedrijf? Hoe wordt een mediaproduct gemaakt? Hoe zet je dat product succesvol in de markt? Mediabedrijven zitten te wachten op professionals die hun merk, product en diensten naar de doelgroep communiceren via kanalen zoals Google, YouTube en Facebook.

Goed nieuws! In Vlaanderen is er één richting die zo’n nieuwe generatie mediamakers klaarstoomt. En dat is de meest ondernemende mediaopleiding van Vlaanderen: Media en Entertainment Business. Heb jij een commerciële en ondernemende geest, en ook nog eens een creatief en innovatief brein? Dan kom je vast graag te weten waarom een sterk verhaal (Content), een uitgekiende businessstrategie (Commerce) en een goedgekozen publiek (Community) dé drie maatstaven zijn om te bepalen of een nieuw mediaproduct een succes wordt.

Scroll down for more information

Pick a specialty

Professionele bachelor

Media en Entertainment Business

Voltijds (dag)
Pascale Aerts
Pascale Aerts
Opleidingsmanager
Voor al je vragen over de opleiding.