Starten in februari 2023

Ben je in september gestart met een opleiding, maar liep het niet zoals gepland?

Of ben je aan het werk, maar wil je een andere weg inslaan, al dan niet in combinatie met een job, een gezin of een uit de hand gelopen hobby? 

Wacht niet tot de start van het volgende academiejaar en neem in februari al een nieuwe start!

Soms kan je de hele opleiding opnieuw starten in februari en kan je -als alles voorspoedig verloopt- de opleiding afronden in een gelijk aantal semesters als de starters van september. In andere gevallen neem je vanaf februari al enkele vakken op waardoor de volgende jaren van je studies iets lichter zijn. 

Interesse?

Je vindt aan de rechterkant al onze opleidingen: bovenaan de bachelors, onderaan de graduaten. Daar ontdek je wie je kan contacteren voor meer informatie, en dat zowel voor de basisopleidingen als voor verkorte opleidingen of trajecten op maat.

Vlot inschrijven

Heb je beslist welke nieuwe weg je wil inslaan? Je kan je vlot online inschrijven.
Het tweede semester start op maandag 13 februari. 

Veranderen van opleiding binnen Thomas More

Studeer je al bij ons, maar wil je je graag inschrijven voor een andere Thomas More-opleiding? Hier vind je meer info over hoe je jezelf inschrijft. We bundelden ook een heleboel informatie voor jou op het studentenportaal.

Onthaaldagen

Bij Thomas More start je jouw eerste academiejaar met onthaaldagen. Tijdens de eerste week van het tweede semester serveren we een perfecte combinatie van gezellige ontspanningsactiviteiten en interessante infosessies. Deze infosessies zijn een must, ze maken deel uit van je opleidingsprogramma.  Zo leer je jouw studiegenoten, je campus en je opleiding al kennen nog voor je één les kreeg. 

Bekijk zeker ook het studentenportaal van je opleiding om meer info te krijgen.

Ben je nieuw en heb je jouw weg naar het studentenportaal nog niet gevonden? Bekijk dan onze checklist voor nieuwe studenten.

Aarzel niet om jouw opleiding te contacteren als je nog vragen hebt over deze onthaaldagen. Vragen staat vrij!