Starten in februari

Ben je in september gestart met een opleiding, maar liep het niet zoals gepland?

Of ben je aan het werk, maar wil je een andere weg inslaan, al dan niet in combinatie met een job, een gezin of een uit de hand gelopen hobby? 

Wacht niet tot de start van het volgende academiejaar en neem in februari al een nieuwe start!

Interesse?

Je vindt aan de rechterkant al onze opleidingen: bovenaan de bachelors, onderaan de graduaten. Daar ontdek je wie je kan contacteren voor meer informatie, en dat zowel voor de basisopleidingen als voor verkorte opleidingen of trajecten op maat.

Online Infoavond 'Starten in februari' | woe. 2 februari 2022

Op maandag 14 februari start het tweede semester. Wil jij dan ook starten aan je nieuwe opleiding of je nieuwe carrière? Check dan in voor onze online infoavond op woensdag 2 februari. Tussen 18 en 21 uur zitten onze docenten online voor je klaar voor een babbel. Vuur al je vragen op hen af ... en maak je keuze!

Vlot inschrijven

Heb je beslist welke nieuwe weg je wil inslaan? Je kan je vlot online inschrijven.

Veranderen van opleiding binnen Thomas More

Studeer je al bij ons, maar wil je je graag inschrijven voor een andere Thomas More-opleiding? Hier vind je meer info over hoe je jezelf inschrijft. We bundelden ook een heleboel informatie voor jou op het studentenportaal.

Onthaaldagen

Bij Thomas More start je jouw eerste academiejaar met 'onthaaldagen'. Tijdens de eerste week van het tweede semester serveren we een perfecte combinatie van gezellige ontspanningsactiviteiten en interessante infosessies. Deze infosessies zijn een must, ze maken deel uit van je opleidingsprogramma.  Zo leer je jouw studiegenoten, je campus en je opleiding al kennen nog voor je één les kreeg. 

Door corona zal het er nét iets anders uitzien. Zo zal een deel van de onthaaldagen online plaatsvinden en een deel op de campus. Hoe dit er exact uitziet en wat dit betekent voor jouw planning, kan je lezen in een nieuwsbericht op jouw studentenportaal.

Ben je nieuw en heb je jouw weg naar het studentenportaal nog niet gevonden? Bekijk dan onze checklist voor nieuwe studenten.

Aarzel niet om jouw opleiding te contacteren als je nog vragen hebt over deze onthaaldagen. Vragen staat vrij!