Samenwerken

Thomas More streeft naar een goede samenwerking met scholen, organisaties en bedrijven om het onderwijs samen vorm en inhoud te geven.

Wat kunnen we voor jouw school, organisatie of bedrijf betekenen?

Bekijk hier per doelgroep de mogelijkheden tot samenwerken met Thomas More

Organisaties

Op zoek naar een medewerker of jobstudent voor een job in je organisatie? Of wil je graag een stageplaats aan onze opleidingen bieden? Hier vind je alle info!

Read more

Partners in education

Met dit samenwerkingsverband zoekt Thomas More bedrijven die écht met ons in zee willen gaan. Een vaste relatie, structureel, duurzaam en vruchtbaar. Bedrijven die recht naar ons hart gaan zodat beide partners er beter van worden, zowel de hogeschool als uw bedrijf. En dat kan.

Read more

CLB

Medewerkers van deze centra nemen de belangrijke taak op zich om leerlingen te begeleiden in hun zoektocht naar de studie die het best bij hen past. Wij bieden graag de ondersteuning die zij nodig hebben.

Read more

Lab equipment

Benieuwd naar de uitrusting van de labo's bij onze opleiding Ontwerp- en Productietechnologie? Welkom in het machinepark!

Read more

Een gastles geven?

Véél zin om een gastles of workshop te geven binnen één van onze opleidingen? TOP! Elk academiejaar zoeken wij heel wat professionals die enthousiast hun verhaal komen vertellen aan onze studenten. Contacteer de opleidingsmanager, te vinden op elke opleidingspagina.

Werk jij op een school en wens je op de hoogte te blijven van de activiteiten die we organiseren voor studiekiezers en van ons opleidingsaanbod?
Ja, graag!
secundaire scholen