Samenwerken

Thomas More streeft naar een goede samenwerking met scholen, organisaties en bedrijven om het onderwijs en haar praktijkgericht onderzoek samen vorm en inhoud te geven.

Wat kunnen we voor jouw school, organisatie of bedrijf betekenen?

bekijk hier de mogelijkheden tot samenwerken met Thomas More

Samenwerken aan het talent van morgen

samenwerken

Ben je op zoek naar een getalenteerde medewerker of jobstudent? Heb je misschien een stageplaats voor een van onze studenten? Of wil je zelf een opleiding volgen aan onze hogeschool? Hier vind je alle info!

Read more

Partners in education

Partners in Education

Met dit samenwerkingsverband zoekt Thomas More bedrijven die écht met ons in zee willen gaan. Een vaste relatie, structureel, duurzaam en vruchtbaar. Bedrijven die recht naar ons hart gaan zodat beide partners er beter van worden, zowel de hogeschool als uw bedrijf. En dat kan.

Read more

Praktijkgericht onderzoek

header onderzoek

Doe een beroep op de expertise en ervaring van meer dan 240 onderzoekers en experten, in verschillende domeinen. Met onze multidisciplinaire teams, internationaal netwerk, proeftuinen en onderzoeksinfrastructuur ontwikkelen we innovatieve oplossingen voor jouw organisatie of bedrijf. 

Read more

CLB

CLB Centrum voor Leerlingenbegeleiding

Medewerkers van deze centra nemen de belangrijke taak op zich om leerlingen te begeleiden in hun zoektocht naar de studie die het best bij hen past. Wij bieden graag de ondersteuning die zij nodig hebben.

Read more

Lab equipment

lab equipment OP

Benieuwd naar de uitrusting van de labo's bij onze opleiding Ontwerp- en Productietechnologie? Welkom in het machinepark!

Read more

Een gastles geven?

Header-gastles

Véél zin om een gastles of workshop te geven binnen één van onze opleidingen? TOP! Elk academiejaar zoeken wij heel wat professionals die enthousiast hun verhaal komen vertellen aan onze studenten. Contacteer de opleidingsmanager, te vinden op elke opleidingspagina.

Op zoek naar een locatie voor jouw evenement? Thomas More stelt haar infrastructuur graag ter beschikking.
naar het aanvraagformulier
oranje