IT Factory

Je bent niet bang van uitdagingen? Je bent geïnteresseerd in de nieuwste informatietechnologie (IT)? Je gaat graag met mensen om en vindt het fijn om problemen op te lossen? De opleidingen Elektronica-ICT (campus Geel) en Toegepaste Informatica bundelen de krachten en bieden jou hun gloednieuwe IT Factory aan.

it factory

Proef van onze 5 trajecten

In onze IT Factory maak je kennis met de brede IT-wereld en proef je van webdesign en computernetwerken, maar evengoed van besturingssystemen, applicatieontwikkeling in C# en Java. Je leert creatief zijn met een Raspberry PI en je verwerft inzicht in de relatie tussen IT en business.

Je leert al doende, past je nieuw verworven kennis en vaardigheden meteen toe in diverse projecten en oefent op deze manier je IT-competenties.

Na het eerste jaar ben je klaar om te kiezen uit 5 trajecten (26 studiepunten in fase 2, 40 studiepunten in fase 3). Nieuwsgierig naar 1 van de 5 keuzetrajecten? Klik door op het traject van jouw voorkeur in de rechterkolom.

Bekijk ook de website van IT Factory.

Laptop

Je werkt tijdens de meeste lessen op je eigen laptop en maakt daarbij gebruik van het wireless netwerk van de hogeschool. Voor sommige vakken wordt er les gegeven in de goed uitgeruste informaticalokalen.

Heb je vragen omtrent de eisen die aan je laptop gesteld worden, klik dan even hier .