Alles voor toekomstige studenten

Studeren is meer dan met je neus in de boeken zitten. Bij onze diensten kan je terecht voor alles wat niet met je opleiding zelf te maken heeft: onze kotdatabank, info over centen voor studenten, veerkrachtig studeren en veel meer!

Voorzieningen en diensten

Centen voor studenten

Studeren in het hoger onderwijs is een flinke investering. Gelukkig zijn er heel wat mogelijkheden om je studies financieel haalbaar te maken. Wij helpen je graag op weg.  

Read more

Op kot

Op kot gaan is best een spannende stap. In het begin is het wat wennen, maar na een tijdje is je kot je tweede thuis en beleef je er de tijd van je leven! Raadpleeg onze kotdatabank!

Read more

Coaching & begeleiding

Heb je een vraag, een zorg of een probleem? Onze docenten, stage- studie- en trajectbegeleiders staan klaar om van je studies een succes te maken.

Read more

Studentenleven

Je studententijd is de mooiste tijd van je leven...   Maar ook een nieuw en spannend begin? Geen zorgen, wij leiden je met alle plezier rond! 

Read more

Jouw stem telt!

Wil jij je engageren en meer halen uit je studententijd? Heb je ideeën voor de verbetering van de sfeer op onze campussen, het aanbod van de catering of invulling van het onderwijs? 
 

Read more

Bibliotheken / Leercentra

Iedereen is welkom in onze bibliotheken of leercentra. Ook wie geen student of docent is, kan de collectie raadplegen, kopiëren en een rustige werkplek zoeken. 

Read more

Levensbeschouwing

Thomas More is een Katholieke dialoogschool. We verwelkomen iedereen, van welke levensbeschouwelijke of religieuze achtergrond dan ook. #wearemore 

Read more

Studeren op maat

Om iedereen evenveel kansen te geven op een succesvolle studie, kunnen sommige studenten faciliteiten krijgen voor hun lessen, stages of examens. We denken daarbij aan topsporters, studenten met een leerstoornis of een functiebeperking, kunstenaars, anderstaligen en student-ondernemers. We bekijken per student wat er nodig en mogelijk is. De procedure en de voorwaarden verschillen naargelang de reden waarvoor je een faciliteit aanvraagt.

Student aan de KU Leuven?

Als KU Leuven-student op Technologiecampus De Nayer of Geel kun je ook terecht bij de Dienst Studentenvoorzieningen van Thomas More.

Studentenportaal

Student aan Thomas More? Dan is het studentenportaal jouw place to be! Je kan er terecht voor vragen over je studies of je campus, een probleem met ICT of infrastructuur melden, tal van handige links terugvinden, geweldige ideeën lanceren ... Of gewoon even checken wat de pot vandaag schaft! Laat het smaken!