Orthopedie in flexibel traject

Professionele bachelor Orthopedie 

Location: Geel -Campus Geel

Heb je een diploma Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, Bachelor in de podologie, Bachelor in de ergotherapie of Master in de farmaceutische wetenschappen dan krijg je een vast pakket vrijstellingen. Omwille van de vele uren praktijk en stage is een verkort studietraject niet mogelijk maar het grote pakket vrijstellingen maken wel dat er voldoende ruimte overblijft om werken en studeren te combineren.

Voor andere diploma’s of verworven credits in het hoger onderwijs kan je vrijstellingen aanvragen en wordt een flexibel traject op maat samengesteld.

Ook op basis van relevante werkervaring in orthopedie kan je vrijstellingen aanvragen. Je doorloopt hiervoor de EVC-procedure. Meer info vind je hier.

Wil je je studie combineren met topsport, werk of gezin dan kies je voor een flexibel traject op maat. Samen met je trajectbegeleider stel je een haalbaar programma op, zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen je studie te spreiden over meer dan drie jaar.

Download de folder

Scroll down for more information
Helga Vertommen
Opleidingsmanager
Diane Maes
Zorgcoördinator

Petra Van Lommel

eigenaar Orthovalo

Mijn opleiding orthopedie liet mij toe om het academische te combineren met het creatieve. Voor mij dé perfecte mix voor mijn passie van vandaag.

 

Info Moments at Thomas More

Visit us during one of our open campus days or learn more about the courses on an infoday.

6 March
Saturday 10h - 14h
24 April
Saturday 10h - 14h
26 June
Saturday 10h - 14h

Opleiding in beeld

  • In beeld
  • In beeld