BAS - Belgian Advertising School

Postgraduaat verbonden aan de opleiding Communicatiemanagement

Location: Antwerpen - Campus National

Ben je afgestudeerd en heb je de ambitie om zelf de toekomst van de reclamesector mee te bepalen? Als project manager, account, strateeg, copywriter of ander talent?

Schrijf je dan nu in voor The Belgian Advertising School, het postgraduaat van Thomas More.

Reclame, nieuwe media en trends

BAS legt de focus op reclame, nieuwe media en technologieën en trends, en stoomt een selecte groep van 25 afgestudeerde bachelors en masters klaar voor een topjob in de communicatiesector. De plaatsen zijn dus beperkt!

Enkel les van het werkveld

Op een unieke manier: het kruim van de Belgische reclamewereld geeft les, en neemt je een jaar lang mee in de realiteit van topbureaus.

The Belgian Ad School is ontstaan uit een samenwerking tussen communicatie-experten en de bachelor Communicatiemanagement aan de Thomas More-hogeschool in Mechelen.

Scroll down for more information
Ann Van Damme
Ann Van Damme
Opleidingsmanager
Voor al je vragen over de opleiding.

Overview

 • In de praktijk
 • Studiegeld
 • In de praktijk

  Negen weken lang word je ondergedompeld in de verschillende gebieden van de communicatie en reclame. Onze partneragentschappen helpen jou de inzichten, tools en het netwerk te vinden om in de communicatiewereld van morgen te slagen. Elke week werken jij en je team een echt pitch uit en presenteren die aan echte klanten.

  Tijd om het gewoon te doen! Vijf maanden lang werk je tijdens de stage nauw samen met de toptalenten uit de sector. Wij zijn er om je bij te staan en er zeker van te zijn dat je duidelijke stagedoelen vooropstelt. De rest is aan jou.

  Eindelijk ben je klaar om zelf aan het roer te staan. Een eigen event organiseren of een eigen agentschap op richten? De beslissing ligt bij jou en je team. Het netwerk dat je opbouwde zal je met veel plezier coachen, maar je blijft zelf de leiding hebben. Wat loert er om de hoek? Oh, een nieuwe deadline... 

  Meer info over programma en docenten vind je op de website van BAS.

 • Studiegeld

  Het studiegeld voor het postgraduaat Belgian Advertising School bedraagt € 2990.