Voor elk wat wils

Bij Thomas More kan je kiezen uit 42 professionele bacheloropleidingen en 18 graduaatsopleidingen. Maar wat is nu net het verschil tussen een bachelor en een graduaat? We helpen je graag op weg.

Voor elk wat wils

image.alt
  • in 3 jaar*
  • met één been in de praktijk
  • klaar voor een veelzijdige toekomst

Een professionele bachelor is heel praktijkgericht, maar biedt je wel een stevige theoretische basis. Je combineert wetenschappelijke inzichten met praktische opdrachten.

Vanaf dag één werk je aan projecten en oefen je in moderne labo’s, ateliers, skillslabs en simulatiecentra. Bovendien staat er een flinke dosis stage op het programma.

Met een bachelor op zak liggen alle opties open. Je kunt meteen aan de slag óf je studeert verder, bijvoorbeeld voor een tweede bachelor (via een verkort traject) of voor een master (via een schakelprogramma).

*bachelor Verpleegkunde: 4 jaar

ontdek onze bacheloropleidingen
image.alt
  • in 2 jaar
  • met beide voeten in de praktijk
  • klaar voor je droomjob

Ben je eerder een ‘doener’ dan een ‘blokker’? Wil je een specifiek vak leren en snel aan het werk? Dan is een graduaat geknipt voor jou! Je leert het vak écht al doende, minstens één derde van je schooltijd sta je op de werkvloer.

De theorie is bondig, maar to the point. Je krijgt de stof in overzichtelijke onderdelen en moet dus kleinere hoeveelheden studeren. De examens worden gespreid en je kunt extra punten verdienen door opdrachten tijdens het jaar.

Je studeert af met een volwaardig diploma hoger onderwijs. Zo kun je vol zelfvertrouwen starten met je droomjob. En heb je de smaak van het studeren te pakken? Dan kun je via een verkort traject een bachelordiploma behalen.

ontdek onze graduaatsopleidingen