Donche | professionalisering in onderwijs

Donche, hét vormingscentrum van de lerarenopleidingen van Thomas More voor onderwijsprofessionals in de Kempense regio! Het houdt de vinger aan de pols van vernieuwingen in het onderwijs. Wil jij het verschil blijven maken in meesterschap? Ben je op zoek naar methoden, inzichten, strategieën en materialen om de 'eigen leer-kracht' van je leerlingen te doen werken? Donche biedt daartoe sterke en innovatieve nascholingen die nauw aansluiten bij de noden van leerlingen in alle onderwijsvormen.

Het aanbod voor 2022-2023 ontdek je hieronder

Heb je vragen? Contacteer ons via donche@thomasmore.be of 014 50 81 60. .

Vormingen en studiedagen in de kijker

image.alt

Teamgerichte nascholingen

Op zoek naar

  • een thema voor een pedagogische studiedag?
  • een lesgever voor je teamgerichte vorming?
  • een traject op maat van je school?
lees meer
image.alt

Start to Teach

Sta je net voor de klas in het secundair onderwijs? Proef je al van het lerarenberoep maar heb je nog geen lerarendiploma? Zit je met vragen rond het lesgeven? Dan is deze cursus zeker iets voor jou. 

meer lezen
image.alt

Focus op talen

Focus op talen’ vindt voor een eerste keer plaats op vrijdag 13 januari 2023 op onze campus in Vorselaar. Je wordt ondergedompeld in de boeiende en uitdagende praktijk van het talenonderwijs.

Lees meer
image.alt

Focus op Wiskunde 2023

Op 25 januari (online) en 1 februari (on campus) 2023 organiseren we opnieuw een studienamiddagFocus op wiskunde’ voor leraren wiskunde van de 1ste en 2de graad secundair onderwijs. Boeiende praktijkworkshops: fysiek of digitaal, maar steeds interactief! 

lees meer
image.alt

Onderwijscafés in Vorselaar

Een spraakmakende én gezellige lezingenreeks op maat van onderwijsprofessionals op onze campus in Vorselaar.

lees meer
image.alt

Focus op didactiek 2022 - evaluatie?!

Focus op didactiek - evaluatie: hoe maak ik er werk van in mijn vak?’ vindt voor een eerste keer plaats op zaterdag 26 november 2022 op onze campus in Geel. 

lees meer
image.alt

Samen sterk starten!

Beginnende leraren empoweren op vlak van persoonlijke draagkracht en leiderschap: dat is ons doel. Samen sterk starten is een traject voor aanvangsbegeleiding in het leerplichtonderwijs georganiseerd door de lerarenopleidingen van Thomas More in Geel, Turnhout en Vorselaar.

meer lezen