Donche | professionalisering in onderwijs

Donche, hét vormingscentrum van de lerarenopleidingen van Thomas More voor onderwijsprofessionals in de Kempense regio! Het houdt de vinger aan de pols van vernieuwingen in het onderwijs. Wil jij het verschil blijven maken in meesterschap? Ben je op zoek naar methoden, inzichten, strategieën en materialen om de 'eigen leer-kracht' van je leerlingen te doen werken? Donche biedt daartoe sterke en innovatieve nascholingen die nauw aansluiten bij de noden van leerlingen in alle onderwijsvormen.

Het aanbod voor 2022-2023 ontdek je hieronder

Heb je vragen? Contacteer ons via donche@thomasmore.be of 014 50 81 60. .

Vormingen en studiedagen in de kijker

image.alt

Teamgerichte nascholingen

Op zoek naar

  • een thema voor een pedagogische studiedag?
  • een lesgever voor je teamgerichte vorming?
  • een traject op maat van je school?
lees meer
image.alt

Focus op mens & maatschappij

Op vrijdag 28 april 2023 organiseren we een studiedag ‘Focus op mens & maatschappij' voor leraren van de 1ste en 2de graad secundair onderwijs.

lees meer
image.alt

Focus op didactiek 2023 - evaluatie?!

‘Focus op didactiek - evaluatie: hoe maak ik er werk van in mijn vak?’ vindt voor de 2de keer plaats op donderdagavond 4 mei 2023 op campus Geel.  Je wordt ondergedompeld in de boeiende en uitdagende onderwijspraktijk van het evalueren voor je eigen vak/studiedomein. 

lees meer
image.alt

Onderwijscafés in Vorselaar

Een spraakmakende én gezellige lezingenreeks op maat van onderwijsprofessionals op onze campus in Vorselaar.

lees meer
image.alt

Samen sterk starten!

Beginnende leraren empoweren op vlak van persoonlijke draagkracht en leiderschap: dat is ons doel. Samen sterk starten is een traject voor aanvangsbegeleiding in het leerplichtonderwijs georganiseerd door de lerarenopleidingen van Thomas More in Geel, Turnhout en Vorselaar.

meer lezen