Donche | nascholing in onderwijs

In onze snel veranderende samenleving worden er steeds nieuwe uitdagingen gesteld aan het onderwijs. Ook de school zelf als leef- en werkomgeving is voortdurend in beweging. De zeer diverse sociaal-culturele achtergrond heeft daarenboven de leerlingenpopulatie drastisch gewijzigd. Vanuit de visie dat levenslang leren een antwoord biedt op deze uitdagingen en er zo mee voor zorgt dat leraren het ‘ultieme’ verschil kunnen maken, stelt het Donchecentrum een sterk nascholingsprogramma voor.

Ons aanbod

Heb je vragen? Contacteer ons via donche@thomasmore.be of 014 50 81 60.
image.alt

Teamgericht aanbod

Tal van scholen doen jaarlijks beroep op het Donchecentrum voor een nascholing op maat van hun schoolteam. Hieronder vind je enkele aanknopingspunten per thema.

Klik hier voor alle praktische informatie rond dit aanbod.

Vormingen en studiedagen in de kijker

image.alt

Focus op Wiskunde 2019

Op 30 januari 2019 organiseren we een studienamiddag ‘Focus op wiskunde’ voor leraren wiskunde van de eerste en tweede graad secundair onderwijs. Naast een toelichting bij de nieuwe leerplannen wiskunde in beide netten kan je een keuze maken uit boeiende praktijkworkshops.

lees meer
image.alt

Studiedag STEAM onderwijs 2019

Op 24 mei 2019 organiseert de lerarenopleiding van Thomas More, campus Vorselaar, een studiedag over STEAM onderwijs (Science, Technology, Engineering, Arts en Mathematics) bij 3- tot 15-jarigen.

lees meer
image.alt

Onderwijscafé | Een hart voor onderwijs

Verschillende sprekers belichten actuele onderwijsthema's tijdens één van onze onderwijscafés in Vorselaar!

lees meer