Checklist voor nieuwe studenten

Welkom bij Thomas More! We hopen dat je je snel thuis zal voelen op jouw campus en in jouw opleiding. Maar je hebt ongetwijfeld nog wat vragen: hoe moet je inloggen op je Thomas More-account? Waar vind je je mail? ... Op deze pagina vind je tal van tips & tricks die je een vlotte start op onze hogeschool garanderen!

Het studentenportaal: jouw bron van informatie

Nog geen toegang tot het studentenportaal? We helpen je op weg!

image.alt

First things first: activeer je account en je Thomas More-login

Om toegang te krijgen tot onze digitale leeromgeving Canvas, het studentenportaal, je mail ... is het belangrijk dat je eerst en vooral je account activeert. Hou je identiteitskaart hiervoor bij de hand.

Als je bent ingeschreven, mailde onze Dienst Studentenadministratie je een gepersonaliseerde URL. Je hebt deze link, je rijksregisternummer en gebruikersnaam nodig om jouw account te activeren.

Je gebruikersnaam is je studentennummer (r-nummer). Deze vind je terug in dezelfde mail.

Volg de stappen die in de mail worden beschreven. Je account wordt nu aangemaakt en gesynchroniseerd naar alle platformen. Het duurt minstens één dag om toegang te krijgen tot het portaal.

Werkt je code niet? Neem contact op met onze helpdesk via servicedesk.thomasmore.be en kies 'ik kan niet inloggen'.

 

image.alt

Next: voeg het studentenportaal toe aan jouw favorieten

Ben je student aan Thomas More? Dan is het studentenportaal jouw place to be!

Je kan er

  • info vinden over de start van het academiejaar
  • terecht voor vragen over je studies, vrijstellingen of je campus
  • een probleem met ICT of infrastructuur melden
  • doorklikken naar Canvas, jouw digitale leeromgeving
  • tal van andere handige links terugvinden
  • noodnummers raadplegen
  • geweldige ideeën lanceren
  • ...

Of gewoon even checken wat de pot vandaag schaft in het studentenrestaurant op jouw campus! Laat het smaken!

Inloggen op het studentenportaal doe je via student.thomasmore.be met jouw r-nummer@student.thomasmore.be en het paswoord dat je zelf hebt ingesteld bij het activeren van je account! Vanaf dit academiejaar log je in met een paswoord en een extra beveiligingsmethode (meestal een app op je smartphone). Lees er hier alles over.

Naar het studentenportaal!

Check this out!

Op kot

op kot

Op kot gaan is best een spannende stap. In het begin is het wat wennen, maar na een tijdje is je kot je tweede thuis en beleef je er de tijd van je leven! Raadpleeg onze kotdatabank!

Lees meer

Studeren op maat

studeren op maat
Als topsporter, mantelzorger of kunstenaar aan de hogeschool? Blokken met een functiebeperking of leerstoornis? Studeren en ondernemen combineren? Wat je achtergrond ook is, wij geven je studies alle kans op slagen!
 
Lees meer

Laptops & software

Laptop

Een computer is een noodzakelijke ondersteuning voor jouw studie. We raden je dan ook aan om een goede computer en software te voorzien bij de start van jouw academiejaar. 

Lees meer

Veelgestelde vragen

Veelgestelde Vragen

Ben ik welkom op de campus in september? Hoe verloopt de inschrijving? Wat is het ISP? Waar vind ik mijn lessenrooster? ... 

Lees meer