Campus Vorselaar

Kies je voor Vorselaar? Dan kom je terecht op een prachtige campus in het groen, met een indrukwekkend leercentrum en state-of-the-art ICT-infrastructuur! Wat we je kunnen garanderen? Een gezellige sfeer, warme contacten én een close studenten- en kotleven. Samengevat: Vorselaar is niet alleen het grootste onderwijsdorp, maar ook het plezantste studentendorp van Vlaanderen!

 

 

Volg Campus Vorselaar op Facebook

Onthaal Campus Vorselaar
T +32 14 50 81 60

Adres

Lepelstraat 2
2290 Vorselaar

Openingsuren

maandag - donderdag
8 - 17 u.

vrijdag
8 - 16 u.

 

Hoe bereik je de campus?

trein

Neem één van de vlotte treinverbindingen naar het station van Herentals en daar pak je de bus naar Vorselaar.

bus

De bushalte Vorselaar Dorp ligt op 50 m van de campus.

fiets

Overdekte fietsenstalling op de campus. Huur een (elektrische) fiets bij stuvo.

auto

Gratis parking op Parking Oostakker of Parking Nieuwstraat (3min. wandelen). Carpoolers worden beloond! Op zoek gaan naar een carpoolpartner doe je hier.

Opleidingen op deze campus

Campus Vorselaar is de onderwijscampus van Thomas More. Je kan er terecht voor de bacheloropleidingen Leraar Kleuter-, Lager en Secundair Onderwijs en het postgraduaat Mentor in stage en aanvangsbegeleiding.

Het Donche-navormingscentrum organiseert nascholingen rond diverse thema's voor leerkrachten uit het werkveld.

803
studenten op deze campus

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

24 april
Zaterdag 10u - 13u
26 juni
Zaterdag 09:30u - 17u
8 september
Woensdag 18u - 21u

Alles voor (toekomstige) studenten

Naast opleidingen biedt Thomas More een hele waaier aan extra voorzieningen. Zoek je een kot? Doe je aan topsport? Leef je met een functiebeperking? Heb je het financieel wat moeilijker? ... Ontdek waarmee wij jou kunnen helpen!

Onderzoek op deze campus

Het onderzoek op Campus Vorselaar focust op het thema "Futureproof education". 

Binnen de hogeschool doen we aan praktijkgericht onderzoek. Klik hier voor meer informatie over onderzoek bij Thomas More. Ben jij op zoek naar expertise binnen een bepaald thema? Je vindt de contactgegevens terug per expertisecentrum en per thema.

Faciliteiten op deze campus

Honger of gewoon zin in een schnabbel en een babbel? Het studentenrestaurant is alle dagen open van 8 tot 15 uur. Een plek om te werken of studeren? In de onderwijswerkplaats (OWP) kan je elke dag terecht om individueel of in groep aan opdrachten te werken, er zijn daar ook laptops en printers voor je beschikbaar. De Serre, ons gloednieuwe leer- en werkcentrum, baadt in het groen. Je kunt er snuisteren in boeken, zoeken in digitale catalogi, lessen voorbereiden, (samen) aan opdrachten werken.  In onze drukbezochte Onderwijscafés praten inspirerende sprekers je tussen pot en pint bij over actuele thema’s. Met de fiets naar de campus gekomen? Geen nood, er zijn douches aanwezig!

Een fiets huren?

Dat kan voor €6/maand, onderhoud inbegrepen!
meer info
thomasmore_fiets