Campus Sint-Andries

Campus Sint-Andries is gevestigd in hartje Antwerpen. Deze campus was tot in de jaren ’80 het hoofdkwartier van de Gazet Van Antwerpen. Nu herbergt de campus heel wat opleidingen van Thomas More: de bachelor logopedie en audiologie, graduaatsopleidingen in business en technologie en verschillende avond- en dagopleidingen tot leerkracht secundair onderwijs. De campus zit dus vol leven, net zoals de hele wijk Sint-Andries.

Vlak bij de altijd bruisende Groenplaats en Nationalestraat, makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, en vol met unieke winkels, pleintjes, restaurants en koffiebars. Heel de wijk Sint-Andries is trouwens een Smart Zone, boordevol technologie om het openbare leven in de stad leefbaarder te maken. En als je echt smart wil zijn, vind je alles wat je nodig hebt op de campus met goed uitgeruste leslokalen, een studentenrestaurant, een leercentrum, en zelfs een gezellig dakterras en een keldercafé.

Onthaal Campus Sint-Andries
T +32 3 432 40 40

Adres

Sint-Andriesstraat 2
2000 Antwerpen

Openingsuren

maandag, dinsdag, donderdag: 7 - 21u.
woensdag: 7 - 19u.
vrijdag: 7 - 18u.

Secretariaat
maandag - vrijdag: 8 - 17u.

Opleidingen op deze campus

Op Campus Sint-Andries organiseren we de bacheloropleiding Logopedie en Audiologie. Daarnaast zijn er drie graduaatsopleidingen die hier hun uitvalsbasis hebben: Accounting Administration, Marketing- en Communicatie Support en Programmeren. Leraar worden kan ook! Op Campus-Sint Andries kan je kiezen uit drie lerarenopleidingen: Bijzondere Leermeester Islamitische Godsdienst, Educatief Graduaat Secundair Onderwijs en Verkorte Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs.

930
studenten op deze campus

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

14 - 18 februari
Maandag - Vrijdag 09u - 17u

Evenementen

2 september

Online Opencampusavond | woensdag 2 september

Woensdag - 18u - 21u