Campus Sanderus

Campus Sanderus

Nee, Antwerpen is geen typische studentenstad propvol studenten. Antwerpen is een wereldstad op mensenmaat en de thuis van meer dan een half miljoen inwoners en 170 nationaliteiten. Midden in het echte leven van een creatieve en bruisende havenstad, vind je Campus Sanderus. Gloednieuw en helemaal uitgerust met de nieuwste snufjes om je opleiding alle kansen op slagen te geven: een hightech audiolab, een zwevende aula, hypermoderne observatie- en praktijklokalen, een studentenlounge, een groene patio … Campus Sanderus for the win!

Volg Campus Sanderus op Facebook

Onthaal Campus Sanderus
T + 32 (0)3 241 08 29

Adres

Molenstraat 8
2018 Antwerpen

Openingsuren

maandag - vrijdag
8 - 18 u.

Openingsuren vakantie

Hoe bereik je de campus?

trein

Vanuit station Antwerpen-Centraal of Antwerpen-Berchem neem je vlot de bus, tram of fiets tot aan de campus.

bus

De campus ligt op wandelafstand van de belangrijkste bus- en tramlijnen.

fiets

Er is een fietsenstalling op de campus. Je kan ook gebruik maken van deelfietsen. Meer info op Slim naar Antwerpen of bij stuvo.

auto

Klik hier voor parkeermogelijkheden nabij de campus.

Opleidingen op deze campus

Op Campus Sanderus organiseren we de bacheloropleiding Toegepaste Psychologie en drie graduaatsopleidingen: Maatschappelijk Werk, Orthopedagogische Begeleiding en HR-Support.

Daarnaast kan je je op deze campus verder specialiseren met één van onze postgraduaten of je als professional bijscholen in het vormingscentrum van de opleiding Toegepaste Psychologie.

2.138
studenten op deze campus

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

24 juni
Zaterdag 10u - 15u
6 september
Woensdag 18u - 21u

Alles voor (toekomstige) studenten

Naast opleidingen biedt Thomas More een hele waaier aan extra voorzieningen. Zoek je een kot? Doe je aan topsport? Leef je met een functiebeperking? Heb je het financieel wat moeilijker? ... Ontdek waarmee wij jou kunnen helpen!

Onderzoek op deze campus

Binnen de hogeschool doen we aan praktijkgericht onderzoek. Klik hier voor meer informatie over onderzoek bij Thomas More. Ben jij op zoek naar expertise binnen een bepaald thema? Je vindt de contactgegevens terug per expertisecentrum en thema.

Op Campus Sanderus werken we actief aan volgende onderzoeksthema’s:

Health & Care challenges

  • E-health and E-care
  • Assessment and screening
  • Forensic psychology
  • Designing effective interventions
  • Empowering circles of care
  • Diversity in care

Faciliteiten op deze campus

Honger of gewoon zin in een schnabbel en een babbel? Het studentenrestaurant is alle dagen open met een gevarieerd aanbod.

Een plek om te werken of studeren? In het leercentrum kan je elke dag tussen 8 en 18 uur terecht om individueel of in groep aan opdrachten te werken. Behalve op vrijdag, dan sluit het leercentrum een uurtje vroeger om 17 uur.