Campus National

Campus National, op tien minuutjes wandelen van Campus Sanderus, is een uniek renovatie- en communityproject in hartje Antwerpen waar leren centraal staat. Er zijn studieruimtes, lesruimtes, een gezellig café … Er worden tentoonstellingen georganiseerd en er is ruimte voor sport- of andere studenteninitiatieven.

Tijdens de examenperiode is Campus National bovendien voor vele Antwerpse studenten een favoriete blokplek!

Volg Campus National op Facebook

Onthaal Campus National
T +32 3 241 08 06
Studentenvoorzieningen Antwerpen
T +32 3 432 19 89
Ann Van de Peer
Projectmanager Campus National
T +32 478 27 62 58

Adres

Kronenburgstraat 62-68
2000 Antwerpen

Openingsuren

maandag - vrijdag
8 - 18 u.

Aangepaste openingsuren

Opleidingen op deze campus

Studenten van de graduaatsopleidingen Winkelmanagement en het postgraduaat BAS volgen hun lessen op Campus National. Daarnaast maken ook de bachelorstudenten Toegepaste Psychologie regelmatig gebruik van de ruimtes op Campus National. De campus is dan ook maar 10 minuutjes wandelen van hun thuishaven Campus Sanderus.

3
Het derde mooiste gebouw van Antwerpen

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

Alles voor (toekomstige) studenten

Naast opleidingen biedt Thomas More een hele waaier aan extra voorzieningen. Zoek je een kot? Doe je aan topsport? Leef je met een functiebeperking? Heb je het financieel wat moeilijker? ... Ontdek waarmee wij jou kunnen helpen!

Onderzoek op deze campus

Binnen de hogeschool doen we aan praktijkgericht onderzoek. Klik hier voor meer informatie over onderzoek bij Thomas More. Ben jij op zoek naar expertise binnen een bepaald thema? Je vindt de contactgegevens terug per expertisecentrum en thema.

Faciliteiten op deze campus

Campus National is de A-typische campus van Thomas More in Antwerpen. Een oude huurkazerne aan de Kronenburgstraat werd omgebouwd tot een multifunctioneel gebouw met een polyvalente zaal, studentenkoten, een gezellig café en een open Leercentrum Belpaire.