Campus Lucas Faydherbe

Campus Lucas Faydherbe

Campus Lucas Faydherbe is een stimulerend complex met grote en lichte ateliers. In het werkhuis vind je de hipste tools: 3D-printers, lasercutters, paneelzaagmachines … De hartelijke en gezellige sfeer op de campus is uniek. Niemand is een nummer en er zijn geen drempels tussen docenten en studenten.

Mechelen is hip en happening. Een stad op studentenmaat. Met een cappuccino on the go van het station naar de campus. Na je examen lunchen in de zon en nog eventjes langs de winkel. Terug het leercentrum in om te studeren, boeken snel afzetten op kot en je kunt vertrekken om te gaan feesten! In Mechelen is alles dichtbij. #2800love, inderdaad!

 

 

Volg Campus Lucas Faydherbe op Facebook

Onthaal - Campus Lucas Faydherbe
T +32 15 36 92 40

Adres

Zandpoortvest 16
2800 Mechelen

Openingsuren

maandag - vrijdag
8 - 17.00 u.

Openingsuren vakantie

Hoe bereik je de campus?

Trein

De campus ligt op 800 m van het station Mechelen en op 750 m van het station Mechelen-Nekkerspoel.

Bus

De halte Zandpoortvest ligt op vlak bij de campus.

Fiets

Er is een fietsenstalling aan de campus zelf. Huur je (elektrische) fiets via stuvo.

Auto

Je kunt kiezen voor de betalende parking op de Zandpoortvest of voor de gratis parking op het Douaneplein op 800 m van de campus. Je kan natuurlijk ook op zoek gaan naar een carpoolpartner.

Opleidingen op deze campus

Campus Lucas Faydherbe herbergt de creatieve ontwerpers van de hogeschool. Bachelorstudenten Interieurvormgeving en Toegepaste Architectuur delen de campus met de studenten van de banaba Meubelontwerp en de Faydherbe Academie.

802
Students on this campus

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

20 - 24 februari
Maandag - Vrijdag 09u - 18u
11 maart
Zaterdag 10u - 15u
22 april
Zaterdag 10u - 15u
24 juni
Zaterdag 10u - 15u

Alles voor (toekomstige) studenten

Naast opleidingen biedt Thomas More een hele waaier aan extra voorzieningen. Zoek je een kot? Doe je aan topsport? Leef je met een functiebeperking? Heb je het financieel wat moeilijker? ... Ontdek waarmee wij jou kunnen helpen!

Onderzoek op deze campus

Op Campus Lucas Faydherbe werken we aan het onderzoeksthema "Futureproof education".

Binnen de hogeschool doen we aan praktijkgericht onderzoek. Klik hier voor meer informatie over onderzoek bij Thomas More. Ben jij op zoek naar expertise binnen een bepaald thema? Je vindt de contactgegevens terug per expertisecentrum en thema.

Faciliteiten op deze campus

Als student van Campus Lucas Faydherbe kan je altijd terecht in de ateliers, het fablab en de foyer. Ook de deuren van de Whats_on, het leer- en documentatiecentrum op de campus, staan steeds voor je open.

Studenten van Campus Faydherbe zijn ook welkom in het leercentrum of het studentenrestaurant van Campus Kruidtuin of van Campus De Vest, aan de overkant van de straat.

Een fiets huren?

Dat kan voor €7/maand!
meer info
thomasmore_fiets