Campus De Ham

De Mechelse Vesten worden heringericht met eenrichtingsverkeer voor auto’s. Kom je met de wagen naar één van onze campussen? Ontdek op deze routeplanner de handigste manier om de campus te bereiken.

Campus De Ham

Mechelen is hip and happening. Een stad op studentenmaat en daar is Campus De Ham je thuisbasis. Een gezellige en hippe mediacampus met een groot mediaforum voor events en meetings, een communicatiebureau, professionele radio-, tv- en fotostudio’s, montageruimtes, grafische ateliers en een newsroom. Of passeer eens langs het Pro Media Lab, waar je als mediastudent alle professionele audiovisueel materiaal kunt ontlenen tegen spotprijzen.

De sfeer tussen docenten en studenten is werkelijk bijzonder op Campus De Ham. Kom dat zien: je voelt je hier meteen thuis!

Volg Campus De Ham op Facebook

Campus De Ham
T +32 15 36 91 00

Adres

Raghenoplein 21bis
2800 Mechelen

Openingsuren

maandag - vrijdag
7- 19.30 u.

Voor 8 uur en na 17.30 uur toegang mogelijk met je studentenkaart.
Openingsuren vakantie

Hoe bereik je de campus?

Trein

De campus ligt op 750 m van het station Mechelen en op 800 m van het station Mechelen-Nekkerspoel.

Bus

De halte Zandpoortvest ligt vlak bij de campus.

Fiets

Er is een fietsenstalling aan de campus zelf en een ruime overdekte fietsenstalling op campus De Vest aan de overkant van het plein. Huur je (elektrische) fiets via stuvo.

Auto

Je kunt kiezen voor de goedkope betalende parking op de Zandpoortvest of voor de gratis parking op het Douaneplein op 800 m van de campus. Je kan natuurlijk ook op zoek gaan naar een carpoolpartner.

Opleidingen op deze campus

Thomas More biedt in de More Media School op Campus De Ham vier mediaopleidingen op bachelorniveau aan: Journalistiek, Communicatie, Informatiemanagement en Multimedia en Media & Entertainment Business.  Onze bachelors versterken elkaar maar elke opleiding heeft zijn specifieke focus: verhalen maken (Journalistiek), doelgroepen bereiken (Communicatiemanagement), digitale media (Interactive Multimedia Design) en businessmodellen (Media en Entertainment Business). 

Voor studenten die een internationale carrière ambiëren, hebben we de Engelstalige bachelors International Journalism en International Communication and Media in huis!

Specialiseren kan o.a. via de eenjarige vervolgopleidingen Toegepaste Audiovisuele Communicatie (Batac), de Belgian Advertising School (BAS) en Internationale Researchjournalistiek (IRJ). 

1.547
students on this campus

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

24 juni
Zaterdag 10u - 15u
6 september
Woensdag 18u - 21u

Alles voor (toekomstige) studenten

Naast opleidingen biedt Thomas More een hele waaier aan extra voorzieningen. Zoek je een kot? Doe je aan topsport? Leef je met een functiebeperking? Heb je het financieel wat moeilijker? ... Ontdek waarmee wij jou kunnen helpen!

Onderzoek op deze campus

Binnen de hogeschool doen we aan praktijkgericht onderzoek. Klik hier voor meer informatie over onderzoek bij Thomas More. Ben jij op zoek naar expertise binnen een bepaald thema? Je vindt de contactgegevens terug per expertisecentrum en thema.

Faciliteiten op deze campus

In het mediacafé zijn automaten (frisdank, snacks en kleine maaltijden) aanwezig, alsook een koffieautomaat. Als mediastudent heb je regelmatig audiovisueel materiaal nodig. Dat kan je uitlenen in het Pro Media Lab (of AV services) in de inkomhal van de campus. Gewoon wat chillen of (samen)werken aan een project? Dat kan in het mediaforum.

Studenten van Campus De Ham kunnen ook terecht in het studentenrestaurant en leercentrum op Campus De Vest

Een fiets huren?

Dat kan voor €40/semester!
meer info
thomasmore_fiets