Business blog

Verhalen voor en door studenten uit onze business unit? Die vind je op ons business blog!
#bmgeel #omgeel #wearebusiness

Student stories

image.alt

Een bruisende stage in de eventwereld? Zelfs corona kan Kaily niet tegenhouden!

Het is zeker niet evident om nu een stageplaats in de eventwereld te vinden. Toch beleeft Kaily uit Events & Creatie de stage van haar dromen bij event- en weddingplanner Art of Style uit Lommel. Hoe een eventstage eruit ziet in deze vreemde tijden? Wij zochten het voor jullie uit.

Check het volledige verhaal

image.alt

Het verschil maken en criminaliteit bestrijden? Daar doet Elyne het voor!

In het tweede jaar deed ze haar kijkstage op de dienst administratieve sancties van de stad Geel. De toffe sfeer en het feit dat ze een verschil kan maken, overtuigden Elyne Van Cleynenbreugel uit Rechtspraktijk om ook haar stage van dertien weken op deze dienst te doen. Hoe het met haar gaat en wat ze de grappigste GAS-boete vindt? Let’s read!

Check het volledige verhaal

image.alt

Telewerk saai en eenzaam? Marthe bewijst van niet!

Janssen Pharmaceutica is al jaren een populaire stageplaats bij onze studenten en dat was voor Marthe Boone uit Talen & Vertalen niet anders. Zij ging haar droom achterna en in februari startte ze met haar stage bij deze internationale speler van Johnson & Johnson. Wij zochten graag voor jullie uit hoe het met haar gaat na al dat telewerken.

Check het volledige verhaal

image.alt

Alle facetten van de retailwereld ontdekken? Dat doet Birthe bij Colruyt Group!

Ben jij onlangs nog in de supermarkt geweest? Birthe gaat er dagelijks naartoe, maar niet om inkopen te doen. Onze studente uit Winkel- en Retailmanagement beleeft een heel interessante en gevarieerde stage bij Colruyt Group. Hoe het met haar gaat? Let's find out!

Check het volledige verhaal

image.alt

Een inspirerende stageplaats in de medische wereld veroveren? Marie did it!

De medische wereld interesseerde haar altijd al en zo kwam ze in Health Care Management terecht. Nu zit Marie Van Schoorisse in de laatste fase van haar opleiding en loopt ze stage bij Da Vinci Clinic in Beerse. Hoe haar eerste stageweken verliepen? Keep reading!

Check het volledige verhaal

image.alt

Een volledig academiejaar op HIPP-stage? Helemaal iets voor Joe!

Alle enkele weken op stage? Nee, hoor! Onze student Joe Soetens uit Logistiek Management draait al sinds september mee bij MOL-Logistics in Tilburg. Hij kreeg de unieke kans om een High Potential Program te volgen. Wat zo’n HIPP-programma inhoudt en hoe het met hem gaat na al die maanden? We zochten het graag voor jullie uit.

Check het volledige verhaal

image.alt

Een toffe stage? Nooit opgeven is de boodschap van Robin!

Ook de tweedejaars Office Management begonnen vorige week aan hun inloopstage van twee of vier weken. Door corona (what else?!) was het voor de studenten niet altijd makkelijk om een stageplaats te vinden. Dat was ook het geval voor Robin Vermeiren uit Events & Creatie. De oplossing die voor haar uit de bus kwam? Een gevarieerde stage bij onze eigen business unit.

Check het volledige verhaal

image.alt

Op de fiets met Ward

When business meets pleasure… Dat is het verhaal van Ward Vanhoof uit Communicatie & Creatie. Hij combineert zijn studies met een wielercarrière. Wij zochten voor jullie uit hoe hij dat allemaal klaarspeelt.

Check het volledige verhaal

image.alt

Met de glimlach naar de gevangenis met Juliette

Inleiding criminologie en strafrecht waren haar favoriete vakken tijdens haar opleiding. Daarom besloot Juliette Vets uit Rechtspraktijk om op stage te gaan bij de gevangenis van Mechelen. Hoe het met haar gaat? Wij zochten het voor jullie uit!

Check het volledige verhaal

image.alt

Van jeugdspeler tot een stage vol voetbalvibes voor Tuur

Het zou toch fantastisch zijn om bij een voetbalclub stage te lopen… Dat dacht ook onze student Events & Creatie Tuur Van Doren. Zelf was hij ook jeugdspeler bij KVC Westerlo waar hij nu op de commerciële afdeling stage loopt. Hoe het met hem gaat? Wij zochten het voor jullie uit!

Check het volledige verhaal

image.alt

De droomstage werd werkelijkheid voor Yasin

Dat je alle kansen moet grijpen en er gewoon voor gaan als er een unieke kans op je pad komt… Dat bewijst onze student Yasin Baki. Zijn diploma Accountancy-Fiscaliteit is bijna binnen handbereik en de laatste etappe legt hij af bij zijn stagebedrijf EY. Wij zochten voor jullie uit hoe zijn stage gestart is.

Check het volledige verhaal

image.alt

Een jobaanbieding? De motivatie voor Axel om ervoor te gaan!

Dat businessstudenten van aanpakken weten? Het zal wel zijn! Dat bewijst ook marketingstudent Axel Bierkens. Bij zijn stageplaats Netropolix vlakbij onze eigen campus krijgt hij alle kansen en kan hij de wondere wereld van digital marketing ontdekken. Wij zochten uit hoe zijn eerste stagedagen verliepen.

Check het volledige verhaal

image.alt

Geweldig kroeshaar dankzij Wendy

Gold Butter? Het is geen James Bond-film en ook geen broodsmeersel. Het is de naam van de start-up van onze studente Bedrijfsmanagement Wendy Agyin. Als ondernemer in spe wil Wendy een natuurlijk haarproduct om kroeshaar te verzorgen op de markt brengen. 

Check het volledige verhaal

Alumni stories

Wat na je opleiding? Neem zeker eens een kijkje op de blogpagina van onze alumniwerking. Check onze alumniwerking ook op Instagram en Facebook. Wie weet schitter jij hier binnenkort ook met je diploma op zak. 

Social media crew

Let's keep making plans... Om onze social media te updaten, luisteren we graag naar jou. Daarom zijn we gestart met een social media crew, zodat studenten samen kunnen brainstormen over onze socials. Een succesverhaal is in de maak! Wil jij ook meedenken en een toffe tijd beleven met het team? Stuur dan zeker een mailtje naar judy.vandenputte@thomasmore.be

Heb jij ideeën voor onze socials of wil jij ook meewerken aan een story?

Contact
business blog contact