Dag van de Antwerpse Student

Beste student, vandaag is het jouw dag. Niet enkel dit jaar, maar vanaf nu élk jaar opnieuw. Want dit jaar werd het duidelijker dan ooit dat student zijn niet altijd evident is.
Online les, geen campusleven, vrienden missen, stress, druk… En toch hou je het vol, met vallen en opstaan. Jij verdient gewoon een monument, een eigen dag, de Dag van de Antwerpse Student. Vanaf nu vieren we die elk jaar, om nooit te vergeten wat voor een straffe generatie jullie zijn.
Dit jaar zoomen we in op mentaal welzijn. We zetten grote en kleine acties en activiteiten in de spotlight. Op deze pagina vind je een greep uit het aanbod dat voor jou klaarstaat en dat jou kan helpen de komende maanden. Want wij staan met de hele hogeschool achter en naast jou!
Laat ons samen hopen dat we van de Dag van de Antwerpse Student 2022 een écht feest kunnen maken. We zijn er bijna, echt. Merci om samen met ons te blijven doorzetten.

image.alt

Wat ROEM? Hoe ROEM?

ROEM aan alle studenten! Op donderdag 18 februari zetten we onze studenten in de spotlights op onze zinderende liveshow ROEM.  
Waarom? Omdat we hen missen op onze campussen. Omdat we allemaal nood hebben aan positieve vibes. En omdat we het semester feestelijk willen inluiden.

Tijdens de liveshow bezoeken we alle campussen. We zijn daar niet alleen: we hebben een heleboel bekende muzikale, creatieve, sportieve en grappige gasten uitgenodigd. 

 

Meer weten? Kijk maar op het studentenportaal
image.alt

Webinarweek

Maar er is ook leven na ROEM.  Onze studentenbegeleiders organiseren een nieuwe webinarweek rond mentaal welzijn. Hoe ga je om met stress, faalangst, uitstelgedrag en onzekerheden? Oefeningen en concrete tips!

In maart is er – ja zeker - een webinar over(nieuwe) relaties in coronatijd. In samenwerking met Sensoa. 

 

Het volledige aanbod kan je terugvinden op het studentenportaal

We zijn er voor jou

image.alt

Via chat, telefoon of videocall

En vergeet niet dat onze studentenbegeleiders altijd bereikbaar zijn voor een persoonlijke babbel via chat, een belletje of een videocall, you name it. Honderd procent gratis én vertrouwelijk.

Meer info? Inderdaad: het studentenportaal
image.alt

Laat je hoofd niet in lockdown gaan

Het zijn vreemde en onzekere tijden. Het is normaal dat dit gepaard kan gaan met uiteenlopende gedachten en emoties.

Bekijk onze 5 raadgevingen
image.alt

Of liever gewoon iets leuks doen?

Netflixparty? Quiz met en over je maten? DIY plantenhanger maken? E-sports? Er is nog veel dat je vanuit je kot of buiten kan doen.

Ontdek onze inspiratie activiteiten

Online Escape Room

Help Kenneth bij zijn date

Blind dates zijn niet echt coronaproof, helaas. Maar een online spel om een medestudent te helpen zoeken naar zijn date, dat kan wel!

Speel onze online escape room en help Kenneth bij zijn date

PS

Groep jongeren

Pssst. Stuvo werkt ondertussen naarstig verder aan een app die je zal helpen om makkelijker in contact te komen met jouw medestudenten.

Meer info daarover volgt snel.

STAN

STAN

Thomas More-studenten in Antwerpen-stad kunnen ook terecht bij STAN. Nog meer steun, nog meer aanbod.

Check het uit