Alumni Lerarenopleiding Mechelen

Graag blijven we met onze afgestudeerden in contact en spelen we hen informatie door rond professionaliseringstrajecten, vacatures, …. via een persoonlijke mail.

Alumni die hiervoor specifiek toestemming hebben gegeven bij hun diplomering, ontvangen die mails. Ontvang jij van ons niets? Stuur dan even een mail met je personalia, afstudeerrichting en jaar van diplomering naar alumniond@thomasmore.be. Deze service is voorbehouden aan de alumni van de lerarenopleidingen Mechelen en Onze-Lieve-Vrouw-Waver.

Vacatures

Ben jij directeur of codi van een scholengemeenschap of -groep en wens je vacatureberichten door te geven aan onze alumni? Neem dan contact met ons op via mail! Wij zorgen dan zelf voor de verspreiding van de berichten.

Leercentrum

Wij zetten de deuren van onze campus graag open voor alle alumni. Je bent altijd welkom in ons leercentrum op Campus Kruidtuin, Lange Ridderstraat 44, 2800 Mechelen. Daar vind je een schat aan informatie, naslagwerken, leerboeken en methodes, eigentijdse leermiddelen en didactische materialen. Je kan alles raadplegen en (beperkt) ontlenen. Meer info vind je op deze link.

Meer weten?