Alumni

Samen studeren smeedt banden voor het leven! Zo willen we je ook na je studie graag informeren over de evoluties aan jouw vroegere hogeschool, je uitnodigen voor onze events, in contact brengen met de bedrijfswereld voor interessante jobs …  én blijven wij tevens graag op de hoogte van jouw professionele leven! Kortom, de alumniwerking is een sterk netwerk, als we elkaar goed op de hoogte houden.

Ben je oud-student en op zoek naar een job?

Neem een kijkje op onze website http://werkenvia.thomasmore.be, de matchmaker tussen bedrijven, studenten en alumni. Op dit platform kan je snel en eenvoudig vacatures raadplegen op basis van de opleiding die je volgde.

Glassdoor

Heb je al gehoord van Glassdoor? Dit online platform, dat pas gelanceerd werd in België, biedt je de mogelijkheid om een weloverwogen keuze te maken voor een toekomstige werkgever. Salarisrapporten, bedrijfs- en CEO beoordelingen en sollicitatievragen geschreven door zowel actuele als ex-werknemers bieden je namelijk een unieke inkijk in een bedrijf en legt haar plus- en minpunten bloot. 

Attest ter vervanging van diploma of eender welk officieel overhandigd document

In geval van verlies of vernietiging van jouw diploma of van van ieder eerder overhandigd officieel document (bv. rapport,…) kan je als oud-student bij ons terecht voor een attest ter vervanging van dit officieel document.

Programmagidsen

ECTS-fiches van onze opleidingen zijn bereikbaar via http://ects.thomasmore.be/.

Bekijk hier de ECTS-fiches voor academiejaar 2016-2017: 
Opleidingen per faculteit
Opleidingen per interessegebied

Toegang bibliotheken Thomas More

Als alumnus heb je nog toegang tot de bibliotheken van Thomas More. Hier vind je alle praktische info over onze bibliotheken.

Alumniwerking per opleiding

De meeste opleidingen hebben hun eigen alumniwerking. Hun aanbod vind je hier. Voor alle info over jouw alumniwerking, maak hier je keuze.

Antwerpen

Campus De Nayer

  • Autotechnologie
  • Elektromechanica
  • Elektronica-ICT
  • Ontwerp- en Productietechnologie

Geel

Lier

Registreer je hier in onze database.

Mechelen

Turnhout

Vorselaar

Andere vragen?

Heb je algemene vragen of suggesties in verband met de alumniwerking, stuur dan een mailtje marcom@thomasmore.be.