Workshops voor klassen: ontdek de hogeschool met je klas

Belevingsdag

Interesse in één of twee workshops met jouw laatstejaars? Een onderneming opstarten? Betonprinten? Leren reanimeren? Wij hebben tal van workshops die binnen de leerdoelen passen.

Op al onze campussen organiseren we deze workshops op aanvraag om leerlingen kennis te laten maken met onze opleidingen en vakgebieden op een moment dat jullie past.

Of wat dacht je van een combinatie workshop/campustoer? We bekijken graag samen de mogelijkheden.

Ontdek hier het volledige aanbod aan workshops en het inschrijvingsformulier.

Belevingsdagen 

We verwelkomen in 2023 opnieuw klassen voor een volledig dagje proeven van de hogeschool: 3 workshops per leerling, individueel te kiezen uit uit het brede Thomas More-aanbod. Voor de leraars is er een werkplek met koffie.

  • vrij. 3 maart 2023 - Antwerpen, Mechelen en Sint-Katelijne-Waver
  • do. 9 maart 2023 - Geel en Turnhout

Klik hier voor meer informatie over onze belevingsdagen.

 

Leerlingen die geïnteresseerd zijn in opleidingsspecifieke informatie kunnen altijd langskomen tijdens één van onze kennismakingsmomenten. Zo zijn er open lessen doorheen het jaar, de Wijze Week tijdens de krokusvakantie en opencampusdagen.

 

 

 

In beeld

belevingsdag Thomas More belevingsdag Thomas More belevingsdag Thomas More belevingsdag Thomas More belevingsdag Thomas More belevingsdag Thomas More belevingsdag Thomas More belevingsdag Thomas More belevingsdag Thomas More belevingsdag Thomas More belevingsdag Thomas More
doorlopend op aanvraag