Total cost of ownership is hot topic in de fleetwereld!

Lezing
Short Description

De aankoopprijs is al lang niet meer de enige factor waar rekening mee gehouden moet worden bij de aankoop van een wagen. Er zijn heel wat andere parameters: aftrekbaarheid, verbruik, onderhoud, belastingen, restwaarde die het totale kostenplaatje oftewel de total cost of ownership (TCO) bepalen.

Dragintra BV is een bedrijf, gelegen in het noorden van Antwerpen, dat gespecialiseerd is in wagenparkbeheer. Concreet betekent dit dat de klanten zowel op operationeel vlak als strategisch vlak ondersteund worden in het managen van hun wagenpark. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door het gebruik van het in-house ontwikkelde softwarepakket, FleetPack. 
Ondertussen is Dragintra een internationale speler met vestigingen in verschillende landen zoals Nederland, Frankrijk, Duitsland, Polen ect. De focus ligt nu op het internationaliseren zodat de klanten het wagenparkbeheer kunnen uniformiseren over de landsgrenzen heen.

Spreker
Kenny Hautman
Sales Manager
Kenny is opgegroeid tussen de auto's, in de carrosserie van zijn vader. Dit zorgde ervoor dat hij al van jongs af een enorme interesse heeft in al wat te maken heeft met gemotoriseerde voertuigen.
Na zijn studies is Kenny onmiddellijk aan het werk gegaan in de sector die hem altijd gepassioneerd heeft; eerst in de carrosserie van zijn vader, om nadien zijn kennis en ervaring in te zetten bij Volvo.
Sinds 2012 is Kenny een van de trouwe werknemers van Dragintra; gestart als jongste Account Manager, ondertussen doorgegroeid als Sales Manager.

Deelnameprijs
Studenten Business School Thomas More: via semestriële bijdrage 30€
Andere Thomas More studenten: €10
Thomas More Alumni: 20€

Praktisch
Datum & startuur | 25 februari 2021, online seminarie van 18:15-19:45
Taal | Nederlands
Locatie | Druk op het startuur op deze link en meld je aan met je studentennummer.  Gelieve op voorhand de Teams-app te downloaden.
Inschrijven | Schrijf je in via deze link

25
februari
Donderdag
18:15
19:45
online seminarie