Startende vennootschappen: eenmanszaak of vennootschap?

Lezing
Short Description

Vele startende ondernemers en vrije beroepers kiezen ervoor om hun beroep uit te oefenen in het kader van een vennootschap. Veelal uit fiscale overwegingen. In dit seminarie wordt ingegaan op wat de mogelijkheden en beperkingen zijn van het werken met een eenmanszaak of een vennootschap. De regels in het kader van de hervorming vennootschapsbelasting en het vennootschapsrecht worden hierbij in rekening gebracht. 

Sprekers
Thomas Wuyts, Gecertificeerd belastingadviseur VGD Accountants en Belastingconsulenten
Vicky Sterkens, Tax Consultant VGD Accountants en Belastingconsulenten

Thomas Wuyts is zes jaren werkzaam bij VGD Accountants en Belastingconsulenten als belastingconsulent. Hij heeft een master Handelswetenschappen - Accountancy & Fiscaliteit evenals een diploma van de Fiscale Hogeschool op zak. Thomas is een frequent gastspreker omtrent tal van fiscale topics. Verder is Thomas in zijn vrije tijd voornamelijk geïnteresseerd in voetbal en werd hij recentelijk inwoner van Mechelen.

Vicky Sterkens is inmiddels anderhalf jaar werkzaam bij VGD Accountants en Belastingconsulenten als Tax Consultant. Voordien heeft zij een 3-tal jaar ervaring opgedaan bij EY. Zij heeft een master Handelswetenschappen - Accountancy & Fiscaliteit evenals een diploma Fiscaal Recht (KU Leuven) behaald. Zij maakt de laatste maanden deel uit van het Coronateam van VGD. Samen met enkele accountancy en legal experten beantwoordt ze alle corona-gerelateerde vragen van klanten. 


Deelnameprijs
Studenten Business School Thomas More: via semestriële bijdrage 30€
Andere Thomas More studenten: €10
Thomas More Alumni: 20€

Praktisch
Datum & startuur | 22 februari 2021, online seminarie van 18:00-20:00
Taal | Nederlands
Locatie | Druk op het startuur op deze link en meld je aan met je studentennummer.  Gelieve op voorhand de Teams-app te downloaden.
Inschrijven | Schrijf je in via deze link

22
februari
Maandag
18:00
20:00
online seminarie