SPARK Events

Ook in 2020 organiseren we inspiratie- en infosessies rond ondernemerschap.
Infosessie

Bekijk hier onze Kalender

Volg SPARK op Facebook voor alle aankomende events!

Wat vonden sprekers en deelnemers van onze vorige events zoals SPARK Your Business? 

Luk Denayer"De Cronos Groep staat voor innovatief ondernemerschap. Ik vind het dan ook fantastisch om te zien dat Thomas More het startend ondernemerschap bij haar studenten niet enkel aanmoedigt maar ook concreet ondersteunt met initiatieven zoals SPARK. Vlaanderen heeft behoefte aan nieuwe ondernemers. Ik ben overtuigd dat ik er daarvan een aantal ben tegengekomen op SPARK Your Business."

- Luk Denayer, Cronos Groep

 

"Het was een plezier om te zien dat er Peter Van Sandegoesting om te ondernemen aanwezig is in de scholen. Ik ben ervan overtuigd dat initiatieven als SPARK de beslissing om ‘te springen’ zeker bevorderen. Altijd blij om hieraan te kunnen meewerken."

- Peter Van Sande, BNP Paribas Fortis

 

"Als ondernemer is het belangrijk om je mathias teuwenidee op een duidelijke en krachtige manier over te brengen naar klanten, partners of investeerders. Mensen kopen van mensen die ze vertrouwen en kennen. Daarom is storytelling en pitching een fundamentele skill. Het was geweldig om tijdens SPARK Your Business de voornaamste kapstokken en tools mee te geven aan deze potentiële starters."

- Mathias Teuwen, VoKa Mechelen-Kempen

 

 

In beeld

Short Description

Check onze kalender en ontdek tal van sessies voor (startende) student-ondernemers. 

24
november
-
01
december
Dinsdag
-
Dinsdag
SPARK • Contact
De ondernemershub van Thomas More in Mechelen, Antwerpen, en Campus De Nayer