SID-in beurzen 2021

Infodag

Chatsessies met docenten

Heb je een vraag over een bepaalde opleiding? Tijdens de openingsuren van de SID-in kan je op elk moment live chatten met docenten van àlle opleidingen (je camera en micro hoef je zelf niet aan te zetten, je kan je vragen stellen via chat):

Ga naar de opleidingenchat

 

SID-in

Als laatstejaars secundair onderwijs kan je op een studie-informatiedag (SID-in) kennismaken met een brede waaier aan studie- en beroepsmogelijkheden. De centra voor leerlingenbegeleiding (CLB) en het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming organiseren de SID-in beurs dit jaar voor het eerst digitaal omwille van corona. Je vindt alle informatie op deze site van de Vlaamse overheid. Kom zeker eens langs op onze Thomas More-stand in hal 3.

Indien je de SID-in met jouw klasgenoten bezoekt, verloopt de registratie en planning via je leraarOp eigen initiatief langskomen kan ook. Noteer hiervoor woensdagnamiddag 13 en 20 januari van 14 tot 19 uur en zaterdag 16 en 23 januari van 10 tot 16 uur in je agenda. Je kan de SID-in ook bezoeken buiten de bezoekuren, maar dan zijn er geen informanten aanwezig. Je kan dan rustig rondlopen en informatie bekijken en downloaden.

Liever van iets korter bij kennismaken? 

Om jou de kans te geven een echte Thomas More-les mee te pikken en toch een klein beetje de vibe van de hogeschool te voelen, dopen wij de krokusvakantie (15 - 19 februari) om tot Online Openlesweek. Een hele week lang zetten we deuren van onze digitale leslokalen open voor leerlingen die een opleiding in het hoger willen uittesten. Hoe gaat dat? Ga ik dat kunnen? Kies jouw open lessen op www.thomasmore.be/openlesweek.

We organiseren ook tal van open lessen tijdens de rest van het jaar!
Check www.thomasmore.be/openles

Of kom een keer langs op één van de (voorlopig nog virtuele) opencampusdagen
    

 

12
januari
-
23
januari
Dinsdag
-
Zaterdag