PsycEvent - Lesley Arens

#ZigZagHR, a new world - a new HR
Infosessie

Waarom is de HR zoals we het vandaag kennen gedoemd om te verdwijnen? Moet de HR een extra dimensie krijgen om te evolueren naar een meer progressief HR? In plaats van een onmogelijke revolutie te willen ontketenen of tabula rasa door te voeren, doet HR er volgens Lesley Arens beter aan naar een nieuw model te 'zigzaggen'. Waar #ZigZagHR voor staat, hoe en met welke middelen HR daarmee aan de slag kan, vertelt ze graag op dinsdag 2 april, op Campus Sanderus Antwerpen.

De lezing is geïnspireerd op het gelijknamig boek #ZigZagHR, dat in oktober 2018 bij Pelckmans Pro verscheen. Lesley Arens schreef het in samenwerking met Lisbeth Claus, professor management & Global HR aan Willamette University. Beide dames laten zich 'als straffe madammen' opvallen door hun open, internationale perspectief waarvan het boek ook helemaal doordesemd is. Het boek werd enthousiast onthaald door de vakpers en HR professionals als een heldere synthese van de vele verschuivingen die momenteel aan de gang zijn, inclusief een visie, strategie, competenties en toolkit om HR professionals en iedereen die professioneel bezig is met talent en leiderschap te inspireren én te ondersteunen in hun journey naar een nieuw HR en talentmanagement.

Het boek kan na de lezing, tegen korting, aangekocht worden.

Over de spreker

Lesley Arens startte haar loopbaan ruim 20 jaar geleden in het volwassenenonderwijs en sedertdien loopt levenslang leren als een rode draad doorheen alles wat ze onderneemt.

Ze ruilde haar vaste benoeming in voor het ondernemerschap en werkte tot voor kort bij HRbuilders waar ze enerzijds een HR freelance community mee uitbouwde van +3000 zelfstandige professionals en verantwoordelijk was voor alle content en events. Anderzijds connecteerde ze in dit Gentse HR interim management agency als 'matchmaker' ervaren HR freelancers aan bedrijven met een tijdelijke nood in HR.

Daarvoor stond ze enkele jaren aan het roer van VOV lerend netwerk, de grootste vereniging voor learning & development professionals in Vlaanderen dat ze grondig vernieuwde en professionaliseerde. Daarnaast organiseert ze onder de noemer van Connect & Learn geregeld netwerkevents waar ze HR professionals en ondernemers inspireert.

Interesse opgewekt? Schrijf je snel in!

Doelgroep | alle geïnteresseerden
Datum | Dinsdag 2 april 2019
Programma | Onthaal vanaf 19u00, de lezing loopt van 19u30 tot 21u30, receptie aansluitend op de lezing
Locatie | Campus Sanderus, lokaal MOL 1.01,Molenstraat 8, 2018 Antwerpen
Parkeertip | Meer info over transport naar en parkeren in Antwerpen via: visitantwerpen.be en slimnaarantwerpen.be
Inschrijven | Kan via deze link tot en met dinsdag 26 maart (max. 2 personen per inschrijving)
Kostprijs | 5 euro voor studenten en 7 euro voor niet-studenten

02
april
Dinsdag
19:00
21:30
Tim Van Elsacker