Psycevent - Anne Boon

Design & Build

High Impact Teaming

Samenwerken doen we overal en altijd. Desondanks is samenwerken vaak rommelig, ondoorzichtig en onvoorspelbaar. Dé kant-en-klare formule voor effectief samenwerken bestaat niet. Toch zijn er teams die keer op keer succesvol zijn in wat ze doen en duurzame resultaten boeken: High Impact Teams. Ze slagen erin hun eigen formule voor succes te schrijven en die continu bij te stellen. Dat doen ze door als team te leren. Teamleren, en bij verbreding team processen, is een fenomeen dat de laatste decennia veel aandacht vanuit de wetenschap genoot. 

Op basis van recente wetenschappelijke inzichten brengt Anne tijdens deze sessie een verhaal over het wat en het hoe van teamleren. Wat is het? Wat zijn randvoorwaarden? Waarover moet een team leren? En hoe pakt een team dat het best aan?

Tijdens deze lezing worden ook handvaten aangereikt om zelf (als teamleider, teambegeleider of teamlid) aan de slag te gaan met jouw team.

De inhoud van dit event is geïnspireerd op het boek High Impact Teaming, dat dr. Anne Boon schreef in samenwerking met dr. Stefan Decuyper en dr. Elisabeth Raes. 

Praktisch

Doelgroep | alle geïnteresseerden 
Datum | dinsdag 18 februari 2020
Programma | onthaal vanaf 19u00, de lezing loopt van 19u30 tot circa 21u30, receptie aansluitend op de lezing
Locatie | Campus Sanderus. Meer info over transport naar en parkeren in Antwerpen via: visitantwerpen.be en slimnaarantwerpen.be
Inschrijven | Kan via deze link tot en met dinsdag 11 februari (max. 2 personen per inschrijving)
Kostprijs | 5 Euro voor studenten en 7 Euro voor niet-studenten

18
februari
Dinsdag
19:30
21:30
Tim Van Elsacker