Opencampusdag za. 24 april 2021

Infodag

Hé, hallo daar! We gooien al onze online lijnen met plezier voor je open!
Naast alle informatie over elke opleiding is er ook hulp bij het maken van een juiste studiekeuze.

Bezoek tussen 10 en 13 uur www.thomasmore.be

En ondertussen... 

Toch graag de échte campuslucht even inademen?

Ben je geïnteresseerd in een opleiding, maar wil je eerst met eigen ogen zien waar je straks terechtkomt? Dat is logisch en dat kán. Bekijk het overzicht van evenementen met de laatste updates. Tekst en uitleg is voorzien en vragen staat vrij.

Studeren combineren met een job of een gezin

Wil jij vooruit in het leven? Bij Thomas More kan je werken en studeren vlot combineren! Met je job, je gezin, je zotte plannen. Kortom, met het volle leven. Je kan kiezen uit tal van flexibele opleidingen: bachelors, graduaten, banaba’s, postgraduaten ... Voor elk wat wils. Studeren waar en wanneer het jou past, ‘s avonds of in het weekend, op de campus, op je werkplek of van thuis uit. Jij studeert, wij zorgen voor de juiste omkadering.

We heten je ook van harte welkom op onze online opencampusdag! Registreer je bij de basisopleiding en ontvang je toegangslink tot de opencampusdag waar je kan chatten met een trajectbegeleider en ontdekken hoe onze flexibele trajecten kunnen afgestemd worden op jouw persoonlijke situatie.

Neem alvast een kijkje!

Een voorproefje van het leven en sfeer op onze campussen? Klik hieronder op de campus waar jij wil gaan studeren!

antwerpen

 

denayer

geel

 

lier

mechelen

 

turnhout

vorselaar

  

Schrijf je in!

Ben jij al helemaal overtuigd en kan je niet wachten om te starten bij Thomas More? Dan kan je online voorinschrijven en jouw plekje in onze opleiding reserveren!

Andere infomomenten

Bekijk het overzicht.

In beeld

opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore
24
april
Zaterdag
10:00
13:00
online