Opencampusdag 6 februari 2021 | Starten in februari

Ben je in september gestart met een opleiding, maar liep het niet zoals gepland?
Of ben je aan het werk, maar wil je een andere weg inslaan, al dan niet in combinatie met een job, een gezin of een uit de hand gelopen hobby?
Infodag

​Wacht niet tot de start van het volgende academiejaar en neem in februari al een nieuwe start!

Op maandag 15 februari start het tweede semester. Wil jij dan ook starten aan je nieuwe opleiding of je nieuwe carrière? Check dan in voor onze Online Opencampusdag, specifiek voor starten in februari, op zaterdag 6 februari. Tussen 10 en 14 uur staan onze docenten voor je klaar voor een babbel. Volg live infosessies, bekijk cursussen en brochures, vuur al je vragen op hen af ... en maak je keuze!

Via dit inschrijvingsformulier kan je je inschrijven voor de Online Opencampusdag van 6 februari.

Op deze webpagina vind je een overzicht van alle opleidingen met een mogelijk startmoment in februari*.

Veranderen van opleiding binnen Thomas More

Studeer je al bij ons, maar wil je je graag inschrijven voor een andere Thomas More-opleiding? Hier vind je meer info over hoe je jezelf herinschrijft.

En ondertussen... 

Studeren combineren met een job of een gezin

Bij Thomas More kan je werken en studeren vlot combineren! Met je job, je gezin, je zotte plannen. Kortom, met het volle leven. Je kan kiezen uit tal van flexibele opleidingen: bachelors, graduaten, banaba’s, postgraduaten ... Voor elk wat wils. Studeren waar en wanneer het jou past, ‘s avonds of in het weekend, op de campus, op je werkplek of van thuis uit. Jij studeert, wij zorgen voor de juiste omkadering.

We heten je ook van harte welkom op onze online opencampusdag! Registreer je bij de basisopleiding en ontvang je toegangslink. Onze trajectbegeleiders zitten klaar om met jou te chatten en samen te ontdekken hoe onze flexibele trajecten kunnen afgestemd worden op jouw persoonlijke situatie.

Overtuigd? Je inschrijven voor één van onze opleidingen kan vollédig online

Ben jij al helemaal overtuigd en kan je niet wachten om te starten bij Thomas More? Dan kan je van thuis uit online inschrijven en jouw plekje in onze opleiding nu alvast reserveren!

Een kijkje op de campussen

Live langskomen zit er helaas momenteel niet in. Wil jij een voorproefje van het leven en de sfeer op onze campussen? Klik hieronder op de campus waar jij wil gaan studeren.

antwerpen

 

denayer

geel

 

lier

mechelen

 

turnhout

vorselaar

  

 

 

* Andere infomomenten in 2021

Staat de opleiding waarvan je meer informatie wenst daar niet vermeld? Dan is er helaas geen startmoment in februari, maar wel bij de start van het nieuwe academiejaar in september. We helpen je met veel plezier verder tijdens de Opencampusdag op zaterdag 6 maart of op een ander infomoment. Bekijk het overzicht.

In beeld

opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore
06
februari
Zaterdag
10:00
14:00
online