Opencampusavond & inschrijvingen 2 september 2020

Infodagen

Op woensdagavond 2 september 2020 zet Thomas More tussen 18 en 21 uur  de deuren van alle campussen wagenwijd open.  In alle veiligheid  en als het kan en mag natuurlijk, d.w.z. in zoverre de corona-maatregelen op dat moment het toelaten om bezoekers te ontvangen.


Bezoek aula’s, agora’s, ateliers, labo’s, leercentra en bib in het écht (daar rekenen we op).  Maar ook als dat nog niet kan, zullen onze docenten en studenten klaar staan voor tekst en uitleg, online maar met even veel passie.

Twijfel je dus nog aan je studiekeuze of neem je graag je tijd daarvoor? Geen probleem. Op onze laatste infoavond ben je welkom voor het ultieme gesprek dat jou overtuigt, zodat je de beste beslissing kunt nemen en 2 weken later kan starten met een opleiding die helemaal bij jou past!

Registreer je nu al  voor dit deze infoavond en ontvang in de loop van augustus de concrete detailinformatie. 

Iedereen welkom

En pas op: je hoeft niet pas afgestudeerd te zijn in het middelbaar hoor! Iedereen die een opleiding zoekt, om te starten, om erbij te doen, om te specialiseren, om je positie op de arbeidsmarkt te verbeteren of om helemaal te herbeginnen, ... kan bij ons terecht. Bij Thomas More kan je voltijds en deeltijds studeren, in het Nederlands en in het Engels, kan je  ook  werken en studeren vlot combineren! Met je job, je gezin, je zotte plannen. Kortom, met het volle leven. Je kan kiezen uit tal van flexibele opleidingen: bachelors, graduaten, banaba’s, postgraduaten ... Voor elk wat wils. Studeren waar en wanneer het jou past, ‘s avonds of in het weekend, op de campus, op je werkplek of van thuis uit. Jij studeert, wij zorgen voor de juiste omkadering.

Dus denk eraan: iedereen met een kleine of grote opleidingsvraag  die wij kunnen beantwoorden, is op 2 september van harte welkom! 

Graag tot dan!

snuif hier alvast de sfeer op van onze infodagen