Op ondernemingspad in de financiële wereld

Lezing
Short Description

Tijdens zijn lezing neemt Matthias je mee op wandel langs zijn ondernemerspad in de financiële wereld. Je komt te weten hoe een klassieke markt reageert als er een nieuwe speler komt opdagen.
Hij geeft verhalen mee over hoe hij zich als student heeft kunnen opwerken tot referentie van alternatieve financiering in Vlaanderen. Als kers op de taart krijg je tips en tricks om jouw bedrijf op te starten en op te schalen naar een 1 miljoen omzet business. Als laatste kijken we even naar de toekomst. Hoe gaat de financieringsmarkt de komende jaren veranderen?


Spreker
Matthias Browaeys
Founder bij WinWinner en The Harbour
Matthias Browaeys is de oprichter van WinWinner, een crowdlending platform dat ondernemers en investeerders samenbrengt. WinWinner begon als zijn bachelorproef tijdens de opleiding KMO-management aan onze Arteveldehogeschool, en ondertussen bouwde Matthias het bedrijf verder uit. Hij is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur en alle campagnes die op WinWinner verschijnen. Daarnaast is hij ook het eerste aanspreekpunt voor ondernemers die op zoek zijn naar financiering. Ondertussen haalde hij al 30 miljoen euro op voor groeiende ondernemingen. Voor investeringen in grote bedrijven is er zijn tweede bedrijf, The Harbour. Matthias houdt van netwerken en hij is een graag geziene spreker op tal van events. Hij is ook bekend van het programma Jonge Wolven op VTM2. Met een passie voor start-ups en groeiende KMO's probeert hij zowel zijn persoonlijk als professioneel netwerk met elkaar in contact te brengen.

Deelnameprijs
Studenten Business School Thomas More: via semestriële bijdrage 30€
Andere Thomas More studenten: €10
Thomas More Alumni: 20€

Praktisch
Datum & startuur | 3 december 2020, online seminarie van 18:00-19:30
Taal | Nederlands
Locatie | Druk op het startuur op deze link en meld je aan met je studentennummer.  Gelieve op voorhand de Teams-app te downloaden.
Inschrijven | Schrijf je in via deze link

03
december
Donderdag
18:00
19:30
online seminarie
More seminars