Online Opencampusavond | woensdag 2 september

Infodagen

​Hé, hallo daar! We gooien online alle lijnen weer voor je open! Tussen 18 en 21 uur zijn de standen op www.thomasmorelive.be bemand en kan je via de livesessies vragen stellen. Naast alle informatie over elke opleiding is er ook online hulp bij inschrijvingen en hulp bij het maken van een juiste studiekeuze.

Kom binnen!

Enkele tips en tricks:

 • Onze docenten en studenten zitten tussen 18 en 21 uur klaar om al je vragen te beantwoorden, via chat of als jij dat wil, met je microfoon en camera.
 • Heel wat opleidingen organiseren een permanente walk-in sessie met chatroom en/of verschillende live infosessies. De toegangslinken én tijdstippen van de infosessies vind je telkens op de opleidingsstand. Twijfel je nog tussen een aantal opleidingen? Dan kan je alvast jouw programma in elkaar puzzelen!
 • Je bezoekt onze Online Opencampusdag best op een tablet of computer.
 • Google Chrome gidst je het vlotst door alle pagina’s.
 • Voor onze live sessies gebruiken we de tool ‘NewRow’. Voer op voorhand even de Quick Tech Check uit. Deze zorgt ervoor dat je de best mogelijke ervaring hebt. Je browser, OS, webcam, micro en internetverbinding worden kort getest.
 • Toch nog vragen? Hier vind je alvast heel wat antwoorden. Weet dat je de meeste problemen kan verhelpen door de cache van je browser leeg te maken. Lees hier hoe je dit doet.
 • Tijdens de sessies kan je ook chatten. Mag de hele groep je vraag (en het antwoord) zien? Kies dan voor 'chat'. Richt je je vraag liever privé aan de Thomas More-docent? Kies dan voor 'Q&A'.

  Toch graag de èchte campuslucht even inademen?

  Ben je geïnteresseerd in een opleiding, maar wil je eerst met eigen ogen zien waar je straks terechtkomt? 

  Heel wat opleidingen organiseren ook na de Opencampusavond nog geleide campusbezoeken. Je kan hier een afspraak maken voor een rondleiding in een klein groepje langs alle bezienswaardigheden: les- en praktijklokalen, labo’s, skillslabs, leercentra, studentenrestaurants, sportterreinen enz.

  Tekst en uitleg is voorzien en vragen staat vrij. 
  Gezien en goedgekeurd? Als je dat wenst, kan je ter plaatse voorinschrijven voor jouw opleiding.

  En ondertussen... 

  Iedereen welkom!

  En pas op: je hoeft niet pas afgestudeerd te zijn in het middelbaar hoor! Iedereen die een opleiding zoekt, om te starten, om erbij te doen, om te specialiseren, om je positie op de arbeidsmarkt te verbeteren of om helemaal te herbeginnen ... kan bij ons terecht.

  Bij Thomas More kan je voltijds en deeltijds studeren, in het Nederlands en in het Engels, kan je  ook  werken en studeren vlot combineren! Met je job, je gezin, je zotte plannen. Kortom, met het volle leven. Studeren waar en wanneer het jou past, ‘s avonds of in het weekend, op de campus, op je werkplek of van thuis uit. Jij studeert, wij zorgen voor de juiste omkadering.

  Je kan bovendien kiezen uit tal van flexibele opleidingen: bachelors, graduaten, banaba’s, postgraduaten ... We hebben voor élk wat wils. 

  Dus wees welkom: iedereen met een kleine of grote opleidingsvraag die wij kunnen beantwoorden, zien wij op 2 september graag komen! 

  Schrijf je in!

  Ben jij al helemaal overtuigd en kan je niet wachten om te starten bij Thomas More? Dan kan je online inschrijven en jouw plekje in onze opleiding reserveren!

    Neem alvast een kijkje!

    Snuif hier alvast de sfeer op van onze infodagen

    Om deze video te zien moet je even de advertentie-cookies accepteren.

    Een voorproefje van het leven en sfeer op onze campussen? Klik hieronder op de campus waar jij wil gaan studeren!

    antwerpen

     

    denayer

    geel

     

    lier

    mechelen

     

    turnhout

    vorselaar