Ondergeverschap in de 21ste eeuw

Lezing
Short Description

Rudi komt praten over ondergeverschap. Hij weet waarover hij spreekt want niet elk bedrijf gaat lopen met de titel van Mensvriendelijkste KMO (2004).

Spreker
Rudi Cleymans
Zaakvoerder Syneton

Rudi Cleymans behaalde een Licentie Militaire en Sociale Wetenschappen aan de Koninklijke Militaire School (Brussel), een Bijzondere Licentie Informatica aan de Vrije Universiteit Brussel en een Master-diploma in de Toegepaste Informatica (VLEKHO). Hij werkte gedurende twintig jaar in het leger: technisch officier in de 250 Cie Park te Propsteierwald  (Aken – Duitsland), commandant van de 250 Cie Park (verantwoordelijk voor 150 personen), stafofficier van het 29e Bataljon Logistiek, verantwoordelijk voor veiligheid, training, sport en maneuvers, officier-analist in een groot logistiek informaticaproject DBMS (Tervuren) en als Projectofficier PATROL-New, verantwoordelijk voor de automatisering van de administratieve diensten van alle eenheden van de Landmacht (Peutie) – graad: Majoor. In 1999 beëindigde hij zijn militaire loopbaan en ging aan de slag bij zijn echtgenote in het accountantskantoor Leo Noëth – Nadine Ringoot in Mechelen (21 medewerkers). Momenteel is hij zaakvoerder van Syneton, een informatici spin-off van het accountantskantoor (met een 50-tal medewerkers). Syneton is inmiddels absolute marktleider in de automatisering van accountants- en bedrijfsrevisorenkantoren in België en Luxemburg. Onlangs is ook begonnen met een kantoor in Kaapstad, Zuid-Afrika. Syneton is bekroond met allerlei KMO-prijzen, zoals de titel van Mensvriendelijkste KMO in 2004 en Excellente onderneming VOKA in 2010. Begin dit jaar startte hij met een digital marketingbureau AAAwesome – Accountants Are Awesome.

Deelnameprijs
Studenten Business School Thomas More: via semestriële bijdrage 30€
Andere Thomas More studenten: €10
Thomas More Alumni: 20€

Praktisch
Datum & startuur | 23 november 2020, online seminarie van 18:00-19:15
Taal | Nederlands
Locatie | Druk op het startuur op deze link en meld je aan met je studentennummer.  Gelieve op voorhand de Teams-app te downloaden.
Inschrijven | Schrijf je in via deze link

23
november
Maandag
18:00
19:15
Online seminarie