Linkedin: hoe jouw profiel tot een hoger niveau tillen

Lezing
Short Description

Wist je dat 97% van de recruiters hun potentiële kandidaten zoeken op LinkedIn? Een goed profiel en een sterk netwerk zijn dus key! Een netwerk uitbouwen vraagt tijd, je kan er niet vroeg genoeg aan beginnen. Hoog tijd dus om jouw profiel aan te pakken! Kelly en Jules van ons Hays delen concrete tips om jouw profiel naar een hoger niveau te tillen, jouw netwerk sterker te maken en zo van jouw zoektocht naar een eerste job of stage een succes te maken. Heb je nog geen linkedin profiel? Ga dan voor het seminarie alvast aan de slag. Via deze link vind je alvast enkele handige tips: https://www.hays.be/nl/web/hays-belgium/loopbaancoach/linkedin-aanmaken

Spreker

Nathalie.VanderSteichel@hays.com - Campus Recruitment Coördinator
Hays België is een van de marktleiders binnen rekrutering & selectie, voor het rekruteren van gekwalificeerde en getalenteerde professionals op tijdelijke of permanente basis, of via contracting/freelance rekrutering. Hays België telt meer dan 160 werknemers in 8 kantoren. Dankzij onze nationale spreiding en ons internationaal netwerk kunnen we samenwerken met zowel multinationals als lokale bedrijven. Onze hoofdzetel bevindt zich in Kortrijk, hier vind je onze back-office diensten zoals onze administratie, finance, HR, legal, IT en Marketing. Klanttevredenheid staat centraal bij ons. Communicatie is hierin key. Via ons kwaliteitscharter geven wij aan wat kandidaten van Hays kunnen verwachten én wat ook wij van kandidaten verwachten. Zo streven wij naar een optimale samenwerking op lange termijn. Boven is Hays ook gecertifieerd lid van Federgon, het bewijs van onze kwaliteitsvolle en professionele aanpak. Als expert in de wereld van rekrutering, focussen wij op verschillende maatschappelijke onderwerpen, zoals genderdiversiteit op de werkvloer en de evolutie van de arbeidsmarkt. In onze Hays Journal kan je bovendien ook interessante HR gerelateerde topics ontdekken en inspirerende interviews met toonaangevende bedrijven wereldwijd.


Deelnameprijs
Studenten Business School Thomas More: via semestriële bijdrage 30€
Andere Thomas More studenten: €10
Thomas More Alumni: 20€

Praktisch
Datum & startuur | 1 maart 2021, online seminarie van 18:15-19:45
Taal | Nederlands
Locatie | Druk op het startuur op deze link en meld je aan met je studentennummer.  Gelieve op voorhand de Teams-app te downloaden.
Inschrijven | Schrijf je in via deze link

01
maart
Maandag
18:15
19:45
online seminarie
More.seminars@thomasmore.be
E