Kiezen is een keuze

Dubbellezing over studiekeuze, voor jongeren én hun ouders
Lezing

Onder het motto ‘Kiezen is een keuze’ organiseert de opleiding Toegepaste Psychologie op dinsdag 17 april twee gelijktijdige lezingen, een op maat van jongeren, een op maat van ouders.

Iedereen is van harte welkom, ook wie geen Toegepaste Psychologie aan Thomas More komt studeren.

De toegang is gratis.

LEZING VOOR JONGEREN
Kiezen: voor de rest van je leven?

Een goede studiekeuze is belangrijk. Het is de basis voor het werk dat je (voor de rest van je leven) gaat doen. ‘Wat is dat voor werk?’ en ‘Welke studie hoort daarbij?’ zijn vragen die we vaak horen. Of: ‘Wat past er bij mij?’ …

Carine Devos, loopbaanadviseur met specialisatie studiekeuzebegeleiding, legt je haarfijn uit waar je bij je studiekeuze best rekening mee houdt. Tips en tricks die je keuzestress gevoelig kunnen verminderen en je helpen de knoop door te hakken. Op naar een onbezorgde studententijd!

Inschrijven

Ben je een jongere? Schrijf je hier in.

 

LEZING VOOR OUDERS
Beter kiezen, minder stress

Onze kinderen hadden nog nooit zoveel opties om hun toekomst zelf vorm te geven als nu. Maar die vrijheid heeft een schaduwzijde: keuzestress, de angst voor foute keuzes. Want als je zelf kiest, ben je zelf verantwoordelijk. Maar hoe maak je goede keuzes? Met je verstand? Met je gevoel?

Hilde Mariën, personal coach, zet de oorzaken van keuzestress op een rijtje en geeft je goede raad. Zo kunt u uw zoon of dochter helpen bij het maken van een doordachte studiekeuze.

Inschrijven

Ben je een ouder? Schrijf je hier in.

17
april
Dinsdag
19:30