Inge Geerdens invites ... Paula Marckx, vooruitstrevend, 91 jaar, leeft 200%

Inge Geerdens, CEO van CVWarehouse en meter van Campus National, geeft boeiende sprekers een forum op deze campus. Op 19 oktober 2017 is Paula Marckx haar gastspreker met een lezing over 'Het arrest Marckx, 'jonger ouder worden' en zoveel meer'. Zij nodigt iedereen van harte uit op deze interessante lezing.
Infosessie

Als journaliste interviewt Paula nog steeds sleutelfiguren uit de brede samenleving, gaande van Bart De Wever en Faroek Özgünes tot Fernand Huts en Alex Agnew. En ze zijn stuk voor stuk haar vrienden geworden. Als activiste schrijft ze boeken, geeft lezingen en inspireert ze jong en oud met nieuwe ideeën en projecten. Geen onderwerp is voor haar taboe. Ze is ook niet bang om haar mening tot in Straatsburg te verkondigen (cfr het naar haar vernoemde arrest Marckx dat vaststelde dat natuurlijke kinderen in België gediscrimineerd werden in hun gezins- en afstammingsrechten). Kortom een vrouw met veel levenservaring die ze graag met u deelt. Nieuwsgierig? Kom dan vooral luisteren.


Praktisch

Datum | Donderdag 19 oktober 2017
Uur | 19u00. Deuren vanaf 18u30.
Locatie | Campus National, Kronenburgstraaat 66, 2000 Antwerpen
Inschrijven | Schrijf je voor 12 oktober in via deze link. 


Na de lezing bieden we de genodigden een drankje aan.

Campus National

Campus National is de A-typische campus van Thomas More in Antwerpen. Een oude huurkazerne aan de Kronenburgstraat werd omgebouwd tot een multifunctioneel gebouw met een polyvalente zaal, studentenkoten, een gezellig café, een open leercentrum, de dienst studentenvoorzieningen,… In oktober haalde het gerenoveerde gebouw nog de derde plaats toen “Het Schoonste Gebouw” van Antwerpen gekozen werd. Maar Campus National is ook meer dan een schoon gebouw. Het is een centrum voor ontmoeting, onderwijs en begeleiding in de binnenstad en richt zijn blik daarbij ook op de buitenwereld.
 
Meer info over de campus vind je terug via www.thomasmore.be/campus-national

28
februari
Donderdag
19:00
E